neděle 21. února 2010

Giveaway - Soutez

Zucastnese se meho prvniho losovani o cenu.V tomto pripade sadu 5 blahoprani s motivy mych obrazu.
Enter my first giveaway.Set of 5 cards with my paintings.
To enter:
Leave a comment here in the comments section to win by February 28. Winner will be chosen at random and posted on March 1st.
To increase your chances of winning:
One entry except with another added way to win... Blog about this giveaway with a link to this post (feel free to use the pictures from this post), put it on Facebook, MySpace, Twitter, or however else you can get the word out! You can then leave a comment for each time you have posted somewhere online about this giveaway. So, say you leave a comment, then blog about it, then put a link of Facebook and MySpace, you can enter 4 different comments in the comments section and you would have FOUR (!!) chances to win! Additionally, become a Follower of Moničino kreativní tvoření and leave an extra comment for that as well. If you are already a Follower, you can leave an extra comment also. :) Good luck and don't forget to leave your name and email !!
Jak se zucastnit:
Zanechte komentar k tomuto clanku v sekci komentaru.Soutez skonci 28 unora.Vyherce bude vylosovan 1 brezna.
Je dovolen jeden komentar ale muzete jich zanechat vic jestlize:
Napisete o teto soutezi na svem blogu a pridate link.(Muzete pouzit tyto fotky.)Dale muzete nechat komentar za kazde dalsi zverejneni teto souteze na internetu s odkazem na muj blog.Treba na Facebook ,My Space,Twitter,Living a tak podobne.Dalsi komentar muzete zanechat jestlize se prihlasite na muj blog jako pravidelny ctenar a nebo jestli uz jste pravidelnym ctenarem :))
.
Mnoho stesti a nezapomente pridat jmeno a email !
Posted by Picasa

13 komentářů:

zcdl řekl(a)...

jeee Monika, super. Je to velmi lakave, tak sa chcem zapojit do tejto sutaze :) Pretoze obrazok s tym domcekom si dobre pamatam, ten si uz na blogu spominala :) a velmi sa mi pacil, tesim sa, pa

Monika řekl(a)...

Zuzko,jsem rada,ze se ucastnis. Nezapomen napsat dalsi dva komentare,jeden za to ,ze jsi pravidelna ctenarka meho blogu a dalsi,ze jsi soutez zverejnila u sebe.Ja vim,ze je to mozna trosicku komplikovane ale kazdym komentarem se ti zvysuje sance na vyhru,protoze takhle budes do losovani zarazena 3x.Preji ti hodne stesti:))

zcdl řekl(a)...

ooo Monika, tak to je fajn...som to ani nepochopila ako na to :)) tak teda tento komentar sem davam, lebo som pravidelny citatel tvojho uzasneho blogu a vzdy sa tesim co nove napises, vytvoris :)

zcdl řekl(a)...

a tento komentar davam preto, ze som zverejnila na mojom blogu tvoju sutaz :) a tesim sa ako ma vylosujes xixi :)))

Anonymní řekl(a)...

ahoj...nebola som zaregistrovana ako pravidelny ctenar,ale chodila som sem na inspiraciu cez zuzku,alebo ine blogy dievcat z livingu-teda u ktorej som bola momentalne na navsteve :-)

Monika řekl(a)...

Ahoj Jano,tesi me,ze sem chodis nakukovat:)Zaskocila jsem ted na tvuj blog(moc hezky) a vidim,ze jsi tam tuto soutez take zverejnila.Tak tedy za zverejneni,za prvni komentar a protoze jsi se prihlasila jako pravidelna ctenarka,bude tve jmeno v losovani 3x.

SANDRA LIVING ♥ řekl(a)...

Připojuji se s velikou radostí k této soutěži a to z důvodu, že mezi obrázky je přesně chaloupka po které toužím a dále pokud se nemýlím obrázek máčků, které nadevše miluji. Obrázky jsou opravdu nádherné a vlastnit takovou krásu, už jen při představě se mi srdíčko tetelí blahem :-)

SANDRA LIVING ♥ řekl(a)...

A dále protože jsem členka a čtenářka blogu, tak připojuji přání o obrázeček Budhy. Věřím v universum, v mocný vesmír a někdo má boha, někdo Budhu, každému co jeho jest, a beru to jako symbol lásk a vesmíru

SANDRA LIVING ♥ řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn autorem.
SANDRA LIVING ♥ řekl(a)...

A můj mejlík jéééééééé:
sandra.living@gmail.com

Duby řekl(a)...

veľmi pekné a lákavé. Skúsim šťastie aj ja, veľmi rada by som ich mala lwbo sú fakt pekné..

Unknown řekl(a)...

Ahoj Mončo, pravidelně čtu tvoje novinky a víš, že tu čerpám spostu informací. Do dalších let v novém domově přeji hodně štěstí, zdraví a spokojenosti. Irena - PRIDE

Ajka řekl(a)...

Moničko, ty obrázky jsou nádhernééé!!! Tak já se tedy také zapojím a moc ráda do soutěže!! Snad se štěstíčko unaví :)))) a sedne na ........ :))). Přeji nádherné dny! Ajka

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Výmena chnapek - potholder Swap 2011


free counters

Follow this blog with bloglovin

Follow Moničino kreativní tvoření