úterý 15. ledna 2013

I see you......

Tenhle maly srnecek se nam toula po zahrade, myslim, ze je bez mamy i kdyz srncu a srnek tu mame vic, on je vetsinou sam. Nechavam jim venku jablka, zvlast kdyz je snih a chladno jako v minulem tydnu. Vcera se na chvilku zastavil a ziral na mne skrze okno, jako by rikal "kde jsou moje jablicka?" .....a ja nemeskala a sla jsem mu  je nasypat :)) 

This little fellow hangs around all the time, I guess his mother must be gone. I leave apples out for him once in a while, specially when the weather is cold like the last few days. He was watching me this morning, probably thinking "where the heck are my apples today?" ......and I did get up and put some apples out for him :))








19 komentářů:

zcdl řekl(a)...

jeeej ten je uzasny...chudiatko male hladne a osamotene ... :/

Ilona Ř. řekl(a)...

Jé, k Vám chodí srnečky přímo až k domu :-)
To musí být krásná podívaná !

Gabi řekl(a)...

júúj, aký zlatý:)

Andrés López řekl(a)...

Vzdyt je to jeste decko...kde ma mamu? Je od Tebe moc mile, ze mu tak pomahas, on uz vi, kam muze prijit :). Asi si Te i adoptuje, ten prvni dulezity pohled z oci do oci uz probehl! :)

Monika řekl(a)...

Mila Miso, nejsem v tvem kruhu pratel, proto se nemohu dostat k tobe na blog a moc me to mrzi :( (dalsi je treba Daja Duha)

Tina řekl(a)...

Ten je krásný!

Lezarts řekl(a)...

Snad se uživí i bez mámy? Nebo ho adoptuješ? Krásné foto:-)

Aranel na cestě.... řekl(a)...

To je krásná podívaná :o)

Helena Davidová řekl(a)...

Moni, teď to je hrozně romantické...Mé kamarádce chodil srnec na zahradu v létě, zlikvidovat kde co - jiřiny, rybíz, mrkev, prostě mu chutnalo...tráva tolik ne :o)
Pa, Helena

Lucie Living řekl(a)...

Zdravím Moni, ten je krásný a roztomilý a asi nemá chuděra maminku...je úžasné že přijdou takhle blízko :-). Přeji krásné dny!

Monika řekl(a)...

Lezarts, urcite se uzivi!I kdyz je snih( a to neni tak casto) vzdy se k snetku neco najde :))

Helenko,o zahrade mi ani nemluv, co neni oplocene je pryc. Ted mi dokonce ozrali i ker bobkoveho listu, ktery normalne vubec nejedi a pousti se i do bylinek, kterych si vetsinou take nevsimaji takze nejsou v oplocene zahrade :) Vidim to tak, ze jsme to my,co se cpeme na jejich uzemi a proto jim to nemam za zle - tedy kdyz mi zrovna nevypleni zahradu, jako se to uz parkrat stalo, kdyz jsme zapomeli zavrit branku! To bych potom nejradeji strilela :))

Helena Davidová řekl(a)...

Moni, vidím, že by jste si s Lenkou notovaly...Oni taky žijí hodně v souladu s přírodou, ale tohle bylo fakt moc...Nakonec se nich ani nebál, pořádal, co mu chutnalo a nenechal se rušit...Už mají k lesu taky plot :o)
Pa, Helena

Baru řekl(a)...

No ten je roztomilý!!! K nám lítají jen ptáčci ;o)

Unknown řekl(a)...

Ahoj Moni,
ten je kráááásnej a je to opravdu ještě miminko! Povedly se ti krásné fotky s ním...doufám že brzo najde maminku.
pa Vlaďka

Unknown řekl(a)...

Moničko moc tě zdravím!Měla jsem problémy s PC vše se dává do pořádku.Perfektní fotečky,taková krásná příroda co by člověk byl bez ní???Nezastřelila bych nikdy něco tak nádherného,podívat se do hlubokých krásných srnčích očí a přejdou mě starosti.Jiná věc je když se ti procházejí po zahradě medvědi jako mé kamarádce,která žije také v Canadě.Bála bych se.Jo a moc se mi líbí Tvé pletení jsi už mistr!Dobrý nápad s klubíčkem v džbánku!!!OK...Daja

Monika řekl(a)...

Ten je kouzelný....také bych si ho hýčkala a krmila....nechápu, jak mu může někdo ublížit....:-X Jsi hodná, že se o něho staráš a je vidět, že je rád, že to děláš.....:-D

Kaiva L. řekl(a)...

Moni, to je zážitek, vidět srnečka na zahradě. Určitě se mu u tebe líbí.
Hezký den Iva

Calenndula řekl(a)...

jé, k nám na zahradu taky chodí srnky, kolem domu není plot. troufnou si blízko a okousaly toho už dost. v zimě si troufají, asi mají hlad :(
děkuji, Moniko, za návštěvu! koukám, že děláš krásné zajímavé věci. musím se přijít častěji podívat.
vřetánko je moc fajn, snad se na něm ještě víc naučím. je hezké, že nejsem sama a můžeme se takto "potkat".
nevadí tykání?

LenkaH. řekl(a)...

Ale to máte pěkného návštěvníka :o) určitě je za jablíčka moc rád, srnci je zbožňují! Hezký večer, L.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Výmena chnapek - potholder Swap 2011


free counters

Follow this blog with bloglovin

Follow Moničino kreativní tvoření