neděle 27. ledna 2013

finished doll

 Vcera vecer jsem dodelala a oblekla mou hackovanou panenku ale nejsem si jista, jestli se mi jeji saty libi. Nejsou to rozhodne me barvy , zvolila jsem je mimodecne nejspis kvuli jejim cernym vlasum. Co  myslite,  mam se pustit do novych, mozna hackovanych?


I finished my doll last night and dressed her up, but I am not sure if I like her dress. These are definitely not my colors but with her black hair this is what I picked. What do you think, should she have a new dress, perhaps a crochet one?





Preji vam krasny tyden pratele.....
Have a great week my friends.....

7 komentářů:

www.tocomebavi.blog.cz řekl(a)...

Ahoj Moni!!!
Panenka se mi moc líbí a její šatičky jí taky sluší.Pěkně jsi sladila halenku s mašličkou do vlasů.Pokud se šatičkami nejsi spokojená,není nic jednoduššího,než panence uháčkovat jiný model na převlečení.Máš pravdu,že háčkované šatičky by háčkované panence určitě také slušely.Třeba nějaké s rozšířenou sukénkou by byly moc fajn.Moni zdravím a přeju spoustu dalších nápadů v tvoření a moc děkuju za návštěvu a komentář u mne!!!

Janusa řekl(a)...

Ahoj, panenka je kouzelná!!! A je fakt, že háčkované šatičky by jí asi slušely více, i když tyto také jsou hezké ;-)

Amelie řekl(a)...

Je hezounká, miluji puntíky.

Helena Davidová řekl(a)...

Moni, moc se mi líbí, je v národních barvách :o)
Jemné háčkované šatičky na převlečení, proč ne!
Moc zdravím, Helena

LenkaH. řekl(a)...

Ahoj, Moni, panenka je krásná, šatky se Ti moc povedly! No ale jestli se Ti nelíbí, tak můžeš vyrobit ještě jedny a jako správná holka pořád převlíkat :o) pa, L.

Martia řekl(a)...

Moni panenka je kouzelná i šatečky se povedly ale také se přimlouvám ji do šátníčku ještě nějaké přiháčkovat :o)Měj se krásně. Martina

Calenndula řekl(a)...

ahoj Moniko, panenka je fešanda. šaty má taky pěkné, puntíky, ty já můžu. navíječ příze vypadá taky dobře (dřevěná věc prostě musí být krásná, určitě je to praktické, i když jsem to nikdy ve skutečnosti neviděla. krásné fotky od oceánu, je prima se tam s tebou podívat. a snad už jsi zdravá. pěkné dny, Hanka

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Výmena chnapek - potholder Swap 2011


free counters

Follow this blog with bloglovin

Follow Moničino kreativní tvoření