středa 28. března 2012

cake pops podruhe

V minulem prispevku jsem vam predstavila pekarnu na mini dortiky. Moc se tesim, jak ji vyzkousim ale..... Dominik  se do peceni vcera pustil z jeho kamaradkou a i  Michaela ( starsiho brachu) to zaujalo. Musim rict, ze se jim moc povedly,  krasne se pekly a zdobeni byla take zabava.   Na me zbylo udelat veceri a doufat, ze  nadseni z teto "novoty"  pomine a  priste to uz doopravdy zkusim ja :)

 I introduced my new baby cakes maker in my last post. I can't wait to try it out but.......yesterday,  my son Dominik and his girlfriend wanted to bake these little treats  themselves, while I was making dinner. Even his older brother was intrigued.  I have to say, they turn out pretty good and  they are pretty easy to make too.  Hopefully I'll make them next time all by myself, when the interest in this novelty will die down  :)

Alex, Dominik a Michael


Co myslite, povedli se?  Ja myslim, ze ano.
What do you think, did they turn out ok?  I think they did.


 Vcera po obede dcera privezla Makeefa,  potrebovala si neco zaridit  a ja si snim uzila hezke odpoledne. Vubec nam nevadilo, ze venku prsi, pekne jsme si hrali doma.  Na fotkach  svaci a vyvadi hlouposti a "babi" mu to dovoli, protoze od toho je babicka, ze ? :)))

Yesterday after lunch, my daughter brought over Makeef, because she had some stuff to take care of. Even thought it was raining, we had a great afternoon, playing indoors. He is having his snack in  these photos, being silly and  why  does "babi' let him do that, because that's what grandma is for, right ? :)))




Mozna, ze se nektere z vas hodi popis na tuhle jarni, hackovanou decku. Ja bych se do ni hned pustila, jen nevim, zda budu  mit jeste cas,  ji do velikonoc dokoncit. Premyslim, ze jeden zajic by jako decka  mozna uplne stacil. 

I hope, that some of you may use this crochet diagram for the spring, table runner. I would like to make it,  but I am not sure,  if I would be able to finish it in time for Easter. Maybe I'll make just a "doily" with one rabbit :))



10 komentářů:

Tina řekl(a)...

Ahoj Mončo. Tyhle dortíčky-lízátka jsem viděla zatím jen na fotkách. Nejsem si jistá, jestli se dá u nás tenhle "maker" koupit. Ale pro děti to musí být naprostá senzace. V létě plánujeme narozeninovou party pro syna, bude mu deset, to jsou kulatiny, ne? :-) Tak snad to někde objevím. A Makeef je rozkošný! Roztomilý. Hezké jaro. Tina

zuska7 řekl(a)...

Moni, tie lizatkove kolaciky vidim prvy krat u teba, je to paradicka a zda sa, ze aj dobra zabava nie len pre deti. Skoda, ze to u nas nedostat. Podarili sa vam paradne

Helena Davidová řekl(a)...

Ahoj Moni, vezmu to od zadu - dečka je parádní, ale letos už to nestíhám :o), úžasné fotky malého raráška a synek je šikovný, jak je vidět, nedělí práce na klučičí a holčičí (taky mám doma mlsouna, co se pokouší vařit :o)
Dortíčky se určitě povedly, těším se na ty tvoje!
Pa, Helena

Lucie Living řekl(a)...

Zdravím Moni, tak baby cakes vypadají parádně ...a hlavně je super jak se na výrobě podílí celá rodinka...a hlavně mladí hoši...to je paráda! Přeji krásné dny!

Anonymní řekl(a)...

Přeji hezký večer,ty máš tak nádherného vnoučka!!(to bude holek:-))
No a dortíčky..hm to bych si dala.
Měj pěkné dny .
Žaneta.

Jana řekl(a)...

Monika ďakujem za návštevu blogu. Lízatkové tortičky sa podarili, a musia určite veľmi chutnať.Videla som ich na Pinterest a škoda, že u nás nedostať stroj. Zajačiková dečka je veľmi pekná. Prajem krásny víkend

Lezarts řekl(a)...

Jak se zdá, kuličky na jaře, jsou stále oblíbená hra :-D.Vydrž, přijde řada i na Tebe!
Pane jo, jaké krásné tvoření, za sebou i před sebou!
Přeji hezký w.e.

Ilona Ř. řekl(a)...

Moni,
teda já zírám jak se kluci zapojují v kuchyni !
Cake pops bych si také dala, ale k nám ještě tento vynález nedorazil ;-)
Za to dečku opravdu nedám, ale je parádní a vnouček Makeef také :-)
Krásný víkendík , u nás má být zima, vítr, déšť :-(

Martina řekl(a)...

Totally sweet Moni - love the cacepops and stitched bunnies here! Have a supersweet weekend!

Amelie řekl(a)...

Nádherné fotky. Makeef je kouzelný a kluci v kuchyni taky.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Výmena chnapek - potholder Swap 2011


free counters

Follow this blog with bloglovin

Follow Moničino kreativní tvoření