sobota 3. dubna 2010

Nove hobby-New hobby

Nedavno me Marťa nabidla zucasnit se vymenne akce patchwork stitku.Ja s radosti prijala a protoze jsem jeste nikdy zadny patchwork nesila,vyrazila jsem nakoupit potrebne pomucky a material.

I while ago my friend Marta asked me to participate in a patchwork square swap.I gladly said yes and because I never did any patchwork before I had to go shopping for tools and fabrics. 





Vybrala jsem pro zacatek tuto kombinaci,snad se bude libit.

For the start I chose this combination and hopefully it will be liked. 


Posted by Picasa

8 komentářů:

Katka řekl(a)...

Moni, patchwork se mi také líbí, ale neumím ho, přijde mi to moc pracný,takže držím palce .. co budeš šít? K.

zcdl řekl(a)...

Monika, uz sa tesim na siticko, ja som tiez na tom tak, ze s patchworkom nie som kamarat..je to pekne, ale tazke...no, mozno ma vyvediet z omylu a povies ze je to pohodicka :) drzim palce :)

Anonymní řekl(a)...

Ahoj Moničko,máš pěkný blog i tvoření.Na Tvůj blog jsme se dostala přes Martínku.Přeji Ti krásných patchworkových výrobků.Držím palce.Měj se hezky.Markéta-www.maham.unas.cz

Martina řekl(a)...

Ahoj Moni:-)
Ty jsi teda pohotová,opravdu máš můj obdiv.Látečky jsi vybrala krásné,moc se na Siggi štítek od tebe těším.Bude zajímavé,z kolika zemí štítky seženeme:-).
Moni krásné velikonoční pondělí,pa Marťa:-)

Monika řekl(a)...

Katie,budu sit ctverce,ktere vymenim z dalsimi ucastnicemi tohoto projektu.Kazdy tedy bude mit "zbirku" ruznych ctvercu ze kterych si podle vlastni libosti usije finalni vyrobek.Polstar,deku atp. :)

Zuzko,urcite dam vedet jak mi to jde,zatim jsem plna elanu protoze jeste nevim co to obnasi :))

Marketo,diky za navstevu :)

Marti,jsem rada,ze se ti latky libi,snad se mi bude jejich siti darit :)

Helena L. řekl(a)...

Ahoj Mončo,tak to je krásný projekt, v patchworku jsem začátečník, ale moc se mi líbí. Těším se, až nám ukážeš finální podobu. Měj se krásně Helča

Martina řekl(a)...

Ahoj Moni:-)
Kdyby jsi potřebovala radu,piš,piš,piš:-)).Ve čtvrtek odjíždím na mezinárodní výstavu patchworku do PHA,potom tam ještě pár dnů zůstávám,ale budu spát u kamarádky,potom u sestry,takže se k PC určitě dostanu.
Přeji ti hezký zbytek týdne a krásný víkend,pa Marťa:-)

Mirka řekl(a)...

Ahoj!Je potřeba si dát velký pozor,než se s patchworkem začne.Je to droga,a závislost vzniká velice rychle.Přeji krásné šití,látky jsou bezva!A svetřík je fantastickej !!!Nutně potřebuju nějaké mimčo v rodině,abych mohla plést.Moc zdravím,Mirka Kimlová

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Výmena chnapek - potholder Swap 2011


free counters

Follow this blog with bloglovin

Follow Moničino kreativní tvoření