pondělí 23. prosince 2013

Happy Holidays ❣

Today was a wonderful day. I  relaxed all day while hanging out with my family. I  knitted one more pair of hand warmers, ate good food that I made yesterday, watched a movie while on the treadmill and played with my early  Christmas present. Neil is really bad at keeping my presents secret till Christmas Eve :)  

Dnes byl pohodovy den. Mela jsem od vcerejska uvareno a tak jsem jen  odpocivala v rodinnem kruhu. Upletla jsem jeste jeden par rukavic, mlsala ruzne dobroty, podivala se na Tri orisky pro popelku a Mrazika a pritom se na bezicim pasu snazila vypotit prebytecne kalorie.  Take jsem si pohrala z predcasne darovaym  vanocnim darkem, protoze Neil nevydrzel a dal mi ho uz dnes. A to nebylo poprve :)



I decorated our tree last weekend. Just starting in the picture below
Minuly tyden jsem zdobyla stromek.







We had two lovely parties this week. I love to entertain and cook and eat and hang out with friends and family. This was dinner with my girlfriends......

Tento tyden jsme take meli dve vanocni party. Ve stredu prisly na veceri kamaradky a vcera se u nas seslo na veceri nekolik paru znamich..... 



I would like to thank you all for visiting this blog. It is a pleasure to read all your comments and getting to know you better over the time. Yes, it feels very much like a friendship with many of you lovely ladies, that I never met in person and probably newer will., but somehow It feels like we can go for a coffee and chat all afternoon like an old friends :)   I would also like to welcome all of my new readers. Thank you for following this blog and coming back time after time.   HAPPY HOLIDAYS!

Chtela bych vam vsem moc podekovat, vazim si vsech vasich navstev a komentaru a i kdyz vas neznam osobne, casto mi pripada, ze by jsme si klidne mohly nekam zajit na kavu a popovidat si jako dluhodobe kamaradky :)  Vitam tady take vsechny  nove ctenarky tohoto blogu a preji vam vsem prekrasne vanocni svatky!



12 komentářů:

Ajka řekl(a)...

Pěkné svátky Moni:-)
Ajka

j33 řekl(a)...

máš pravdu....akokeby sme sa aj osobne poznali...
krásne sviatky....jana

Jitka řekl(a)...

Preji krasne svatecni dny plne pohody. Jitka

Věrka řekl(a)...

Moni, stromek máš krásný.
Užij si pohodové Vánoce s celou rodinou a všem přeji do nového roku jen to nejlepší a hlavně zdraví.
opatruj se pa Věrka

Lezarts řekl(a)...

Moni:
přeji krásné Vánoce a věřím, že budou i veselé v kruhu velké rodiny a přátel:-)A určitě bude pod stromečkem hodně zdraví a lásky!!!
Těším se na další virtuální kávy i v příštím roce:-D.
Renata

Unknown řekl(a)...

Moni, celé Tvé rodině přeji krásné Vánoce,
Marcela

Kaiva L. řekl(a)...

Milá Monički, přeji ti štastné a veselé Vánoce.
IVA

Ella řekl(a)...

Moni preji cele tve rodine krasne proziti vanocnich svatku proziteho v rodinnem kruhu.Jsem rada ze jsem te pres blog poznala a muzu nakukovat do vaseho zivota v Canade.

simpl řekl(a)...

Moniko, preji Ti pekne vanocni svatky, stesti a zdravi v tom dalsim roce. Ditta

Helena Davidová řekl(a)...

Milá Moni, máš krásně nazdobeno. Přeji tobě i celé rodině ty nejkrásnější Vánoce!
A s tou kávou máš pravdu, pusy by se nám určitě nezastavily :o)
Pa, Helena

JANA řekl(a)...

Milá Moni....kouzelné Vánoce.
Jana

Unknown řekl(a)...

Milá Moni,moc hezky jsi to napsala:-)Krásná sváteční výzdoba!Přeji ze srdce požehnané sváteční dny ,zdraví(všechny) Daja

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Výmena chnapek - potholder Swap 2011


free counters

Follow this blog with bloglovin

Follow Moničino kreativní tvoření