sobota 14. ledna 2012

and the winner is..........




Dominik vylosoval vyherce predvanocni souteze o sadu  " jehlicehacku " neboli Knook. Vyhrala  Misha, ktere moc  gratuluji! Miso, prosim, spoj se se mnou, at vim kam "the knook" poslat.

The winner of the Knook giveaway is Misha, congratulations!




Zaroven se omlouvam, ze jste si museli na vyhlaseni vyherce tak dlouho pockat. Bohuzel zacatek letosniho roku zacal ve smutecnim tonu. V pondeli, po kratke nemoci, zemrela Neila maminka Elsie. Uzasna zena, ktera nam bude chybet!


My apologies for the giveaway winner announcement delay. Our new year started on the sad side, Neils mom Elsie passed away this Monday after a short illness. She was a wonderful lady and she'll be greatly missed!



 ELSIE  16.1. 1923 - 9.1. 2012

11 komentářů:

Andrés López řekl(a)...

Jeeeeeeeee, Jupiiiiiiiiii, ja jsem nikdy nic nevyhrala! Moc prijemne nedelni prekvapeni, myslim, ze nase postacka uz se mymi mezinarodnimi balicky docela bavi :). Mila Moniko, moc dekuju za prilezitost a za vyhru!!! :)
tady je muj email: aggellia@hotmail.com

Elsie byla urcite uzasna zena a milujici (nejen) maminka, at odpociva v pokoji :( :(

Ajka řekl(a)...

Moc gratuluji k výhře Mishe.
Moničko, upřímnou soustrast, je vždy smutné, když odejde někdo blízký! Ať maminka odpočívá v pokoji a vám na ní zůstanou nejkrásnější vzpomínky.
Krásnou neděli.
Ajka

Helena Davidová řekl(a)...

Moc gratuluji Míše a tobě Moni a hlavně Neilovi posílám objetí a upřímnou soustrast! Bohužel, i takové chvíle přináší život.
Držte se, jsem s vámi.
Helena

Lezarts řekl(a)...

Heloo Moni,
už jsem si říkala, že není vše ok, když se tak dlouho neobjevuješ na blogu. Doufám, že se s tou smutnou událostí postupně vyrovnáváte, alespoň Vám to přeji.
Blahopřeji výherkyni a těším se, že zase budeš mít čas na blog a potěšit nás Tvojí tvořivostí.

Martina řekl(a)...

Congrats to rhe happy winner! And love and light to you for dealing with the loss. She looked like a grand old lady - and funny too!°

Ella řekl(a)...

Velka gratulace patri Mishe .
Moniko uprimnou soustras cele vasi rodine.Kdyz jsem se podivala na datum narozeni tak jsem si hned vzpomela na moji maminku narodila se ve stejny den jenom o rok driv, ale take uz mezi nami neni.

www.tocomebavi.blog.cz řekl(a)...

Moni,moc tě zdravím v novém roce!!!!
Výherkyni samozřejmě moc gratuluju a Vám všem posílám upřímnou soustrast!

Jana Koh. řekl(a)...

Přijměte, prosím, mou upřímnou soustrast, Moniko. Elsie vypadá, že jela hezky zvesela, to potěší, když je Život naplněný. Opatrujte se a rok 2012 už dále bohatý na radostnější události, hodně radosti s dětmi a Makeefem ♥ J.

Unknown řekl(a)...

Moniko, blahopřeji výherkyni. Všem co budou vzpomínat přeji upřímnou soustrast, ať má tento rok už jen lepší průběh, zdravím, Marcela

Monika řekl(a)...

To je mi líto.....mne umřela pátého babička, takže také nic moc začátek nového roku. Snad už jsme si to ale vybraly na celý rok, viď?

Monika řekl(a)...

Mockrat vsem dekuji za komentare. Kdyz je cloveku smutno, potesi vedomi, ze jsou okolo lide, kterym to neni jedno, kteri to chapou a uprimne dovedou se povzbudit.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Výmena chnapek - potholder Swap 2011


free counters

Follow this blog with bloglovin

Follow Moničino kreativní tvoření