středa 16. listopadu 2011

in the making ......

Tvorim,tvorim,tvorim, tak by se daly definovat me dny, ktere  leti rychleji nez bych si prala. Dalsi obchudek me oslovil s navrhem, prodavat me nakrcniky a tak pletu o sto sest...... :)

I am making lots of neck warmers these past days. One local store with two branches is interested in selling them, so I knit and knit and knit...... :)




 Stale me take "vola" kulaty polstarek. Postup jeho  vyroby jsem vam pred nedavnem ukazala tady. Zatim jsem vybrala latky, ktere chci na jeho vyrobu pouzit.

I still want to make the round pillow that I blog about here. For now I selected the fabric I think I'll use to make it.



 Vanocni venecky, koupene v dollarovem kramku, ano vse tam koupite za dollar- tedy musim se opravit, protoze pred par mesici uz to neni $1.00 ale $1.25.  a pochybuji, ze zmeni nazev ochodu, prezto ze je najdete po cele severni americe. V potrebach pro kutilky za polotovar na zdobeni zaplatite kolem $7.00. Takze jsem pro zacatek z venecku otrhala vsechnu dekoraci a  omotala ho reznou latkou. Snad se k jejich dokonceni brzy dostanu.


Christmas wreaths from dollar store that I took apart and started redecorating. I payed $1.25 compere to $7.00 at the craft store.  I used linen fabric but have to put it aside for now till I have more time on hand.





A jak uz jiste vsechny vite, loucim se s vami vetsinou " spetkou  inspirace ".  Vim, ze jsou ted hodne v oblibe obhackovana raminka ale pro ty co hackovat neumi,  nebo nemaji tolik casu, ci trpelivosti,  snadno zvladnou tuto techniku. Co myslite, zkusite si  takove raminko udelat?

As you all probably now by now, I like to leave you with some inspiration. I've seen lots of crochet covered coat hangers, but for you, who don't crochet or have no time nor the patience, you can try this easy and fast project. Do you think you'll give it a try?

12 komentářů:

simpl řekl(a)...

Ahoj Moniko. Ty tvoje nakrcniky jsou moc povedene. Urcite pujdou na dracku. To raminko je dobry napad, protoze hackovani mi opravdu moc nejde. Mej se pekne. Ditta.

Unknown řekl(a)...

Moniko, mt tak tu tvou energii. Blahopreji k obchudku s nakrcniky. Moc me zaujal polstarek, asi jej taky vyzkousim. Mej prima den, Katerina

Janach řekl(a)...

Moni, nákrčníky jsou krásné, tak ať se obchůdku daří. Líbí se mi také tvůj výběr látek na kulatý polštářek. Měj se hezky, Jana

P. řekl(a)...

Ahoj Moni, teda ramínka jsou bezva :-). A nákrčníky taky, jak už jsem psala, mám je mooooc ráda :-). Krásný den a krásné tvoření. Pavla :-)

Lezarts řekl(a)...

Zase, je tu u tebe samá "šikovnost".
Neboj, až najdu, jak natáhnout před Vánocema den, podělím se, mám s tím každý rok, stále větší problém:-(

Pavlína řekl(a)...

Ahoj Moniko, nákrčníky jsou krásné, přeji i nadála dobrý odbyt a hodně času na tvoření. Nápad s ramínky se mi moc líbí, je to dobrý způsob, jak zužitkovat zbytky látek.
Zdravím, Pavlína.

Iva řekl(a)...

Ahoj Moni, tvoření je přece tak krásné.
Na polštářek se těším, krásné látky.
Iva

Helena Davidová řekl(a)...

Tedy Moni, ty jedeš! Nákrčníky jsou parádní a to ramínko, super nápad!
Moc zdravím, Helena

Unknown řekl(a)...

good score on the wreath rings! I paid $10 for mine :(

Monika řekl(a)...

Dekuji vsem za mile komentare a zdravim!

Ella řekl(a)...

Moniko ty jsi ted v plnem vyrobnim tempu,preji ti aby nakrcniky byly popularni a kdyz jdete do zimy tak urcite prijdou vhod .

Unknown řekl(a)...

Zdravím Moniko! Také mi letí dny rychleji než by bylo pro mne žádoucí :))). Ale koukám,že Vám se daří být opravdu velmi aktivní. Látky na polštářek jsou velice svěží,líbí se mi. Mějte krásné dny! M.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Výmena chnapek - potholder Swap 2011


free counters

Follow this blog with bloglovin

Follow Moničino kreativní tvoření