pátek 21. října 2011

Christmas preparations - Vanocni pripravy

Výmena chnapek zdarile pokracuje a kdokoli by mel jeste zajem, muze se pripojit.  Rozhodla jsem se vam ukazat barevnou kombinaci v ktere jsem mou chnapku uhackovala ja. Ke komu poputuje jeste nevim, vylosuji jmena na konci mesice pro vsechny ucastnice teto vymeny.........

Our  Potholder Swap is in full swing but if you are interested you can still join in. I decided to share the color scheme in which I made my potholder. Just a little sneak peek for you guys! I will draw the names to whom you will ship your creation at the end of this month........





 Vcera jsem zacala z vanocnim tvorenim, mam predplacene misto na dvou vanocnich trzich a nic na prodej, tak si musim pospisit :)

I have started making Christmas stuff for craft fairs, I already prepaid a spot at two of them and I have nothing to sell. I better hurry up :)


Takhle vznika prvni sobik, je to muj prototip a proto ta barevna kombinace. Nechtelo se mi hned napoprve strihat do novych lnenych latek  ( fotky priste )  a tak jsem vyuzila co bylo po ruce.


This is my first try to make this moose that's why the weird color combination. I didn't want to cut into my new linen fabrics that I bought for future projects so I used what I had on hand.
 


Jeste nema prisite nozky a "nekouka",  houpaci podstavec bude dalsi  nova zkusenost. Neil me koupil motorovou pilku ( tolik novych moznosti) na vyrezavani veci ze dreva. Ted si ji alespon vyzkousim.

No legs or eyes yet and also the rocking base is missing. Another new project, Neil bought me a scroll saw ( oh, the possibilities ) and it's time for me to try it out.


Take vam musim ukazat jak mi rozkveta Azalka. Dostala jsem ji minuly rok od pritelkine ale po odkvetu jsem myslela, ze je sni konec. Cele leto  byla venku, kde jsem ji poctive prihnojovala a ted, kdyz je zase doma se rozhodla kvest.


I have to show you this Azalea that I've got last year form a friend. I thought It was going to die after it bloomed. I put it outside for the summer and fertilized it religiously when I saw the new growth. It is back in the house now and starting to bloom. 



 Jak jiste uz vite, rada vam vzdy prinasim nejakou novou inspiraci. A protoze vanoce se pomalu ale jiste blizi,  tady je stranka z ruznymy napady.

As you know I like to leave you with some inspiration and because Christmas is slowly approaching  here is a page with holiday crafts ideas.


9 komentářů:

Lezarts řekl(a)...

Beru Sobíka-prototýpka! červená mu móóóóóc sluší!
Přeji pěkné tvoření!

Škorica řekl(a)...

Ďakujem za link na takú inšpiratívnu stránku.. a teším sa na výmenu chňapiek, podložiek, a podpohárničkov :)Pekný slnečný víkend.

www.tocomebavi.blog.cz řekl(a)...

Ahojky MONI!!!!!
Sobík je boží a ten tvůj bude jistě taky.
Za inspiraci moc děkuju!!!!!

Věrka řekl(a)...

Moni, sobík se ti moc povedl a i když je to podle tebe prototip je parádní.
A díky moc za stránky s vánoční inspirací ... určitě se bude něco hodit.
Měj krásný víkend Věrka

Amelie řekl(a)...

sobík je nádhernej.

marionneta řekl(a)...

Moni, děkuji za návštěvu, děkuji za tvé tvoření.. Krásné dny a zdravím!

Martina řekl(a)...

Christmas really IS approching - OMG, faster every year! Have a lovely sunday Moni - am getting in decoration mood!

Vlasta řekl(a)...

Ahoj Moni, už se těší na tvé vánoční tvoření :)
U nás už to vypuklo taky, dárek sice nemá koupený ještě žádný, ale tvoří o sto šest :D

Lucie řekl(a)...

Ty šité dekorace jsou tak úžasné! Pochlubte se pak svými vánočními výrobky! :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Výmena chnapek - potholder Swap 2011


free counters

Follow this blog with bloglovin

Follow Moničino kreativní tvoření