neděle 18. září 2011

Just another weekend. . . . .



Zrovna jsem se vratila z "navstevy" tohoto blogu. Moc se mi libi Cecilie obrazy ve francousken stylu a  jeji  " pred a po " upravy ruznych kusu nabytku.  Muzete se tam take zucastnit souteze.

I just visited Cecilia's  Rosslee blog. I like her french stile paintings, her " before and after " furniture makeovers and the whole personal feel of her blog. You can also enter her giveaway.








Tady  je dalsi objev vikendoveho toulani.  I kdyz pri jeho vyrobe potrebujete hacek, nemusite vubec umet hackovat! Vim, ze hodne casto mluvim o tom jak se pustim do toho ci onoho napadu, ktery me kazdou chvili nadchne ale tenhle kosicek je tozhodne na prednim miste meho seznamu :))


Here is another weekend web browsing find and even though you need crochet hook to make it, you don't need to know how to crochet. I know I often say how I will make this and that and never actually find the time but this basket is definitely on the top of my " to do " list.


I prestoze  prsi,  vcera den jsme udelali dost prace a jeste se potesili necekanou navstevu. Zastavili se u nas znami, ktere jsme uz nejaky cas nevideli. Dnes budu zase v kuchyni, zavarovat dalsi dobroty na zimu :)
A jak jste se meli vy?

Despite the rainy weather, we still worked outside in the yard  and also enjoyed  a nice visit with friends,  stopping by unexpectedly yesterday.  I'll be in the kitchen today,  making  yet more can goodies for winter months :))
And how was your weekend?

11 komentářů:

Luďka řekl(a)...

Ahoj Moni moc pěkný košíček bylo by možné nějaký popis? Luďka soboroval@seznam.cz Pá

Helena Davidová řekl(a)...

Moni, moc jsem si užila oba tebou objevené blogy! Díky! Až jednou udělám všechno, co bych chtěla zkusit....
A víkend byl krásný, skoro letní (pršet začalo až odpoledne), grilovali jsme, trochu pracovali na zahradě a udělala jsem první podzimní truhlík a zátiší :o)
Moc zdravím, Helena

Ivana řekl(a)...

Monika,finišujeme s rekonštrukciou chalupy, takže veľa času na blogovanie neostáva. Díky,za krásne zátišia a inšpiráciu na košíček.Pekný týždeň!

Martina řekl(a)...

Love the paintings above - so pretty! Will visit her blog. Happy week Moni!

Daja řekl(a)...

Ahoj Moni,musím se smát!!!!Přesně to se stalo,miliony mušek které lítaly odnikud nikam!!!!!Hned jsem ho rozebrala a uvařila medovo-citron štávu!!!!!Ted k Tvému košíčku je supr, stylový a ůžasný!!!!Udělám si ho také,bude se dobře hodit.Mám podobný popis.Dík za inspiraci a těším se na příště Daja.

emily řekl(a)...

Ahoj Monika, vždy sa chystám na Tvoj blog, až dnes sa mi podarilo. Ten košíček je veľmi zaujímavý a úžasný postup, len neviem, z čoho je ten kruh. Si veľmi šikovná, keď si doma sama zaváraš. Teraz mamičky väčšinou všetko kupujú.
krásny večer
Emily

Tanita řekl(a)...

Monica, Thank you for visiting my blog and thanks for the kind comments! I like your blog, and I am confident we will be good friends!

REDNEVAL řekl(a)...

Ahoj Moni!!
posílám moc a moc pozdravů!!
Košíček je moc pěkný!!
A děkuji za recept na Salzu!!
Mám rajčata, tak to zkusím!! :o)))
Krásné podzimní dny!!
Jarka

Vlasta řekl(a)...

Moni, tedy ten obraz je opravdu nádherný, hned bych ho brala :)
Líbí se mi i košíček a taky ti musím napsat, že jsem podle tvého receptu dělala salsu, jenom jsem trochu upravila koření, podle toho co dům dal a je to veliká dobrota :))

Bíba řekl(a)...

Ahojky zdravím.Moc pěkný blog a ten receptík na salsu se hodí :-)a moc děkuji za návštěvu u mě.Krásný den Věra.

Monika řekl(a)...

Ahoj Ludko, poslany email se mi vratil, tak doufam, ze znovu nakouknes sem. Navod najdes v prispevku, kdyz kliknes na slovicko TADY, ktere je zelene zdurazneno.

Dekuji vsem za navstevu a mile komentare!

Thanks for your comments!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Výmena chnapek - potholder Swap 2011


free counters

Follow this blog with bloglovin

Follow Moničino kreativní tvoření