neděle 21. srpna 2011

Zahrada - Garden

 Dnes jsou tomu prave dva tydny, co jsme se rozloucili z tatou na letisti ve Vancouveru. Rano pred odjezdem jeste rychla zastavka u dcery a posledni obejmuti z pravnouckem Makeefem.

It is two weeks today since we said good buy to my dad at the Vancouver airport. Before we left our town in the morning, we made one more stop at my daughter's house to say good buy. Here is a photo of Makeef's and great grandpa's last hug.


Vancouver's Stanley Park 



Vancouver's Stanley Park Hollow Tree



 Vancouver International Airport


Neil, Dad and Tess






 "The Spirit of Haida Gwaii, the Jade Canoe," featuring legendary Haida creatures, is a cast bronze statue (6.05m by 3.89m by 3.48m)

Bronzova skulptura Billa Reida na letisti ve Vancouveru.



Tata se po celou dobu navstevy vzorne a obetave staral o zahradku, v tom nejlepsim, kdyz vsechno kvete a dozrava, prave odletel domu. Snad ho alespon potesim fotkama.

Dekuji tati, zahradka nikdy nevypadala lepe!


My father took exceptional care of the garden the whole time he was here. He left when everything started to bloom and ripen. I know he will love these photos.

Thank you dad, the garden never looked better!







 Babicka mi na jare poslala seminka rajcat. Tato odruda se jmenuje " Býčí srdce ". Pokazde, kdyz je vidim na ni myslim,. Skoda, ze  se nedozila  toho, aby videla, jak se jim u nas ve skleniku naramne dari........

My grandmother sent me heirloom tomatoes seeds this spring. They are called " Bulls heart " Every time I am in the greenhouse I think of her, she would be pleased to see  how great they are doing .......






Fotky MoniO, kliknete pro zvetseni.

All images by MoniO, click to enlarge.

8 komentářů:

Daja řekl(a)...

Ahoj Moni,ani nechci vědět jak Ti asi bylo ,když tatínek odlétal....Dobré je, že tam zanechal kus dobré a krásné práce a to je supr... Daja

Lezarts řekl(a)...

Přímo "Rajská zahrada", chtělo by to tatínka na plný úvazek!

Anonymní řekl(a)...

Ahoj Mončo,tatínek se pěkně postaral o zahrádku,všechno ti krásně kvete a úroda zeleniny je taky pěkná.Krásné letní dny Ti přeji,u nás jsou teď vedra 32stupňů.Marie

Vivi řekl(a)...

Moni,
milý článek a krásné fotky. První "Polaroidka" mě úplně vzala za srdce.
A zahrada ukázková - jako z knížky "Velká kniha zahradničení" ;-).
Vivi

Jitka Fišerová řekl(a)...

Moni, krásné čtení a úžasná zahrada. Zdravím a přeji krásné dny. pa Jitka

Duby řekl(a)...

Ahoj Monika!
Ďakujem, že si zavítala ku mne, ja sa tiež snažím dobiehať zameškané, lebo teraz som vás na chvíľku všetky zanedbala. Máš starostlivého ocina, záhrada je naozaj krásna a hlavne tie paradajky sú svetové!!
Pekný deň prajem!!
Iveta

Iva řekl(a)...

Moni, je krásné mít hodného tátu, já jsem o toho svého přišla v únoru.
Krásné dny
Iva

Helena Davidová řekl(a)...

Moni, musí být těžké mít část rodiny přes půl světa. Fotky jsou krásné, zahrada výstavní, ze věech tváří září pohoda a moc se mi líbí ta skulptura.
Měj hezké dny, zdravím Helena

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Výmena chnapek - potholder Swap 2011


free counters

Follow this blog with bloglovin

Follow Moničino kreativní tvoření