středa 24. srpna 2011

Giveaway and tutorial - Soutez

Chcete se zucastnit losovani o par nausnic z trsatek, ktere vyrabi a prodava ma dcera Tereza ?  Do 31.8. mate jeste sanci.  Pravidla jsou jednoducha: stante se ctenari jejiho blog Tarino Bambino,  kdyz o soutezi napisete take na svem blogu, budete do losovani zarazeni podruhe. Nezapomente ji to oznamit v komentari, ktery zanechate  na jejim blogu. Preji hodne stesti.


My daughter Tereza is having giveaway  for a pair of earrings on her blog Tarino Bambino.  Go and check it out if you're interested, the giveaway will end August 31st. Good luck..............




Vcera jsem nasla navod na tohle uzasne letni tricko a tak se s vami o nej musim podelit. Jenoduche a pritom atraktivni, kombinace barev a jemna stuha..... uz vim co budu sit :))  Najdete ho na blogu Sweet Verbena.

I stumbled over this tutorial yesterday and I like to share it with you. I love this easy to make shirt. The color combination, the silky pink ribbon.... I know what I am making :)) You will find it at Sweet Verbena.


images by Tarino Bambino and Sweet Verbena

7 komentářů:

Unknown řekl(a)...

wow what a super cute shirt, please make me one!

Helena Davidová řekl(a)...

Ahoj Moni, Terezka má ty nášnice krásné, sleduje je i náš Adam, který sbírá trsátka :o)
Děkuji za recept na chleba, ráda hpo vyzkouším. Už si zkoušela použít i nějakou tmavou mouku?
Jo, a to tričko, to je tedy paráda!
Měj hezké dny, zdravím Helena

Jaromila řekl(a)...

Ahoj Moni,
Ta halenečka s růžovou mašlí je tak krásná, že neodolám a alespoň "nadoma" si ji spíchnu. (ven bych v ní nemohla, protože mi dcera řekla, že nesmím nosit trička bez rukávů, neboť vypadám jako Bivoj= zápasník :-(
Závidím ti vaši teplotu. Těch našich 33°C je úmorný....
Měj se pěkně
Jaromila

Monika řekl(a)...

Ahoj Helenko, pamatuji se ,ze jsi mi uz rikala, ze je Adam zbira. Tyhle jsou ale upravene z obycejnych trsatek (polepene, ci pomalovane a nalakovane)a tak pro zberatele asi bezcene. Kdyby ale i presto mel zajem, klidne napis, nejake mu poslu:)

Ahoj Jaromilko, ja jsem na tom z tricky bez rukavu podabne a take me to neodradi. Rada bych tu tvou videla az budes hotova, do tech vasich tropickych veder by se ti ted urcite hodila :)

Věrka řekl(a)...

ahoj Moni,
náušničky jsem u tvé Terky na blogu už okukovala a dneska zkouším štěstí :-) Tričko je úžasné, možná si nějaké spíchnu, ale při mém současném "vytížení" ho budu mít na příští rok.
p.s. Terky komentář, mě pobavil :-)
měj pěkný den Věrka

Monika řekl(a)...

Ahoj Verko, to je cela ona :) Doufam, ze se pochlubis az budes mit usito!

Naty řekl(a)...

Ahoj, Moni (môžem tykať?), Terkin komentár pobavil aj mňa :P a pripomenul mi samú seba, keďže aj ja som si "objednala" u mojej mamči háčkovanú tašku na plece :-) Inak skvelá súťaž, dcérka musí byť šikovná, lebo náušnice sú krásnučké. O, a tričko je tiež krásne, len ja som na šitie ľavá, ani šijací stroj nemám, tak mi ostáva len snívať. Ešte že existujú obchody :P
Maj sa krásne, papa :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Výmena chnapek - potholder Swap 2011


free counters

Follow this blog with bloglovin

Follow Moničino kreativní tvoření