pondělí 14. března 2011

Japan

We have been watching news and development in Japan all weekend. We are thinking of the masses who are affected by the devastation, our hearts go out to the victims of this terrible tragedy.....

Cely vikend jsme sledovali zpravodajstvi z Japonska a myslely na vsechny postizene. Nase myslenky jsou z lidmy teto otresne udalosti......

Posted by Picasa

8 komentářů:

Unknown řekl(a)...

Ahoj Moniko,
děkuji za krásný komentář u mě moc mě potěšil. No my Japonsko taky bedlivě sledujeme a moc na ně myslíme je nám jich strašně moc líto!
Měj se hezky Vlaďka

Martina Home řekl(a)...

Další otřesná katastrofa, kterou s hrůzou sledujeme. Myslíme na ně a snad se i modlíme (my ateisté), aby už nic dalšího nepřišlo!!

Daja řekl(a)...

Hrůza, bolest, soucit,taková vyspělá země.!Pak, za pár vteřin ukáže příroda,kdo je tady pánem!V největší pokoře se modlím ,nakolik to vůbec dokážu aby utrpení pominulo a byli všichni zdraví a štastní Daja-duha.

zcdl řekl(a)...

ahoj Monika, ano je to velka katastrofa, zaboli ma pri strdci ked vidim tie zábery....

catja řekl(a)...

Mončo,
ach jo, to si člověk vždycky uvědomí, že v přírodě neznamená nic...

Helena Davidová řekl(a)...

Moni, myslím, že holky vše podstatné řekly - čistá hrůza, jen se modlím, aby už nic dalšího nepřišlo a myslím na všechny postižené lidi. I když máme pomalu přímý přenos té hrůzy, přestavit si to nedovedeme.
Všem nám přeju lepší zprávy, tebe moc zdravím Helena

emily řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn autorem.
tadyatam řekl(a)...

U nas je to take neustale ve spravach,je to opravdu desne co nam priroda nadeluje .Do urcite miry jsou tyhle zivelne pohromy po celem svete a samozrejme lide trpi nejvic .

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Výmena chnapek - potholder Swap 2011


free counters

Follow this blog with bloglovin

Follow Moničino kreativní tvoření