čtvrtek 2. září 2010

Quilt pro Makeefa - Quilt for Makeef

Verte, neverte ale i prez vsechen ten blazinec okolo domu se mi dnes podarilo vytahnout sici stroj and dodelat tenhle quilt. Dcera Tereza ho nastrihala a rucne vysila oci a zobacky. Od te doby byl u mne doma a nekolik mesicu cekal na dokonceni. Dost se u nas ochladilo a tak by ho rada mela hotovy aby ho mohla dat Makeefovi do postylky.Takze jsem ho dnes dokoncila - tedy skoro! Jeste z nej musim udelat povlak (rozstriham velkou perinu na velikost jakou potrebuji) a POTOM to bude hotove :)) Myslim, ze se ji moc povedl a jsem rada, ze ma kreativitu v krvi :)))




Believe it or not but today with all the craziness happening around the house I managed to pull out my sewing machine and finish this quilt. My daughter Tereza cut all the pieces  and hand stitched the eyes and beaks. And then it sat in my house for months waiting to be machine stitch.Well the weather is getting colder and she would like to use it for Maks crib. So today I finished it - almost! I still have to turn it into duvet cover ( I am going to cut down duvet to the size) and THEN it will be done :)) I think that it looks adorable.I am very happy that she has the creative "bug" in her blood :)))


Posted by Picasa

11 komentářů:

Helena Davidová řekl(a)...

Moni, pod takouvou pečinkou se bude malému chrupat! Nádhera, sovičky jsou úžasné!
Moc tě zdravím, krásný den. Helena

zcdl řekl(a)...

no paaaani, tak kreativitu ma urcite v krvi, je to uzasne...kazda sova nema chybu! :)

Věrka řekl(a)...

Moni, tak ten povláček je luxusní. Dceři se moc povedl ... a ty mu dáš jen sladkou tečku. Musím říct, že takový povlak bych brala hned. Opravdu se vám to moc povedlo.
Krásný víkend Věrka

Martina řekl(a)...

Dear Moni - wow, this quilt is really special! I love these little owls on the tree, so creative. Must be great for your daughter to see this getting finished. It's such fun to design things like that, and even better to share it with your kids. Bravissima! jave a wonderful weekend!

Ivana řekl(a)...

Veľmi milý a veselý quiltík!

Martina řekl(a)...

Ahoj Moni:-)
Ten je moc hezký:-)).Takže Vás sovičky neopustili.To jsem moc ráda,doufám,že ti udělám také radost,musíš ale ještě chvilku vydržet.
Moni,unás se také ochladilo,dokonce nám tu už padal první sníh z deštěm.Babí léto má prý přijít až v říjnu.
přeji tobě i celé rodince hezké dny.Pa Marťa

romana řekl(a)...

Ahoj MOniko!Jako vzdycky sikulka!At se ti vse tak pekne dari.Krasny den od Romci

Hutule řekl(a)...

Ahoj Moni, moc pěkná peřinka. Jste obě šikovné.
Přeji sluníčkový den.
Tady dnes začíná vykukovat.
Hutule

Hutule řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn autorem.
P. řekl(a)...

Krásný večer, zavítala jsem na návštěvu a určitě se vrátím, quilt je moc povedený...taky bych ráda dostávala takové dárečky :-). S pozdravem Pavla.

Jana Koh. řekl(a)...

No to je nádhera, Moniko, jste s Terezou sehraná dvojka.o) Vůbec se mi strašně líbí, jak funguje Vaše rodina, vypadá to takhle prostřednictvím blogu hodně idilicky, to je hezké. Ať všechno funguje i nadále! J.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Výmena chnapek - potholder Swap 2011


free counters

Follow this blog with bloglovin

Follow Moničino kreativní tvoření