úterý 20. července 2010

Strecha - Roof

Slunecny pozdrav vam vsem. Leto je v plnem proudu,zahradka zkveta a my jsme stale v jednom kole. Neil dava na dum novou strechu a i kdyz ma pomocnika,vetsinu prace dela on.Snazim se pomahat jak muzu ale zrucnosti a silou se jim nemuzu rovnat :))

Just a quick hello to you my friends. Summer is in a full swing,garden is doing well and we are busy.Neil is working on the new roof and even though he has someone to help he is doing the majority of the work himself. I try to be helpful as much as I can but can't match the guys skills and their strength :)))

Posted by Picasa

10 komentářů:

Duby řekl(a)...

Ahoj Monika. To ste sa pustili do veľkej prerábky...no ale to je investícia do budúcna takže sa na nej oplatí pracovať. Nezabudni potom nahodiť nejaké fotečky keď bude strecha hotová, lebo ja som na ňu určite zvedavá.
A prajem veľa síl a elánu až do konca!!!!
Zdravím!

Anonymní řekl(a)...

Tvoj boruvky vypadaji krasne, ja se je snazim pestovat ale bez uspechu.prace mate vic nez dost ,my jsme davaly novou strechu vloni tak vim jaka je to fuska,ale kdyz se to dokonci tak dum vypada jako novy.V nedely tady davaly porad o Canade a take ukazovaly vasi cast a okolni ostruvky a jak mate moznost divat se na verlyby tak jsem si hned na tebe vspomela v jake krasne prirode tam zijete.Liz

Helena Davidová řekl(a)...

Moni, krásné fotky zahrádky a poněkud pracovní domu. A´t jde všecno jak má a máte to brzy za sebou.
Není-li to troufalé, ráda bych se zeptala, jak se líbilo tvým přítelkyním v Praze.
Zdravím Helena

romana řekl(a)...

Ahoj Moni!Dostala jsem chut na boruvky ,kdyz jsem se koukala na tve prkne fotky.Tu strechu ti moc nezavidim,ale kdyz je to potreba musi se to zvladnout.Mej se krasne Romca

Monika řekl(a)...

Duby,mas naprostou pravdu,nova strecha se urcite vyplati a fotky postupne pridam :)

Liz,boruvkove kere jsme zasadili teprve minuly rok a zatim se jim dari tak uvidime. Strecha asi nemine nikoho kdo ma dum,drive ci pozdeji to kazdeho ceka a vy mate stesti,ze uz to mate za sebou :)
Dokumentarni porady mam take moc rada,jsem rada,ze se ti B.C. libila.

Helco,tobe take diky za prani.
Znama nevolala a musim zduraznit,ze je to znama a ne kamaradka ci pritelkyne.Nekdy moc dulezity rozdil!Zatim se neozvala :(

Romco,boruvkova sezona u nas teprve zacina a tak doufam,ze je to tak i u vas a boruvek si take uzijete.

Helena Davidová řekl(a)...

Moni, díky za info, omlouvám se, že jsem to popletla a naprosto souhlasím, je to veliký rozdíl...
Moc zdravím Helena

Martina řekl(a)...

Ahoj Moni:-)
Zahrádka ti jen září.Nám se borůvky nevedou,rajčata jsou ještě zelený.No ale při tom vedru jim to snad dlouho trvat nebude:-)).
Střechu máme už 20 let,dloufám,že ještě nějakou dobu vydrží.
Pustili jste se do pěkné "rachoty",tak přeji zdárné dokončení,žádný deštík a krásný víkend.Moc se těším na fotečky:-).
Pa Marťa

Soňa řekl(a)...

Moni moc tě zdravím..utíká to utíká.Polovina léta už je za námi a na zahrádce je vidět nejen krása všeho rozkvetlého,ale i úrody...zatím sklízím jen okurky.Na rajčátka si musím ještě počkat.Vše by to chtělo teď po dešti více sluníčka,aby to bylo sladší.Vidím,že práce je u vás také až dost,ale střecha je to hlavní.Přeji ať vám vyjde počasí a máte brzy hotovo...i když na domečku je práce pořád dosti.Také finišujeme zase s garáží ve dvoře...Moc pozdravů posílám k vám...Soňa

Luiza řekl(a)...

My dear friend,
I haven´t been here for a long time, and as I scroll down, I find beautiful photos, of what I undurstand , is your baby boy!
He is so gorgeous!!!
Congratulations!

Have a joyful weekend!
Hugs/
Luiza

Martina řekl(a)...

Ahoj Moni:-)
Přišla jsem jen pozdravit:-)).Jak jste pokročili ze střechou?Doufám,že vám počasí přálo po dobu celé rekonstrukce.Unás máme od včerejška horka,ale po neděli má přijít ochlazení a pršet a pršet.
Moni,přeji hezký víkend,papa Marťa:-))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Výmena chnapek - potholder Swap 2011


free counters

Follow this blog with bloglovin

Follow Moničino kreativní tvoření