pondělí 28. června 2010

narozeniny birthday

V pracovnim kolotoci minuleho tydne jsem ani nestacila pridat zadne novinky na blog. 23.6. jsem oslavila narozeniny a protoze to padlo na prostredek tydne,slavili jsme take jeste v sobotu.Tedy vyrazili jsme cela rodinka na veceri,protoze ja bych zadne jidlo doma dohromady nedala.Cely tyden delame z Neilem na zahrade a okolo domu az do setmeni a vecer padam do postele uplne vycerpana.Zahradka je ale konecne osazene do posledniho mistecka,vykaceli jsme spousty stromku ktere na stinily okolo domu a zahrady,travnik je posekany (mozna na tyden? :))) a strunkovou sekacku vypnul Neil vcera az kdyz byla tma a na praci uz nevidel.Dnes me tedy ceka zhrabnou co sni posekal a i kdyz mam cele telo rozlamane,mam dobry pocit,ze jsme udelali kus prace.


We were in the working mode all last week and that's why I didn't post anything for so long. 23.6. was my birthday and because it was in the middle of the week we celebrated it properly on Saturday.Even though normally I love to entertain we went to the restaurant. I had no energy to make diner.We worked all week till nightfall in the garden and around the house and every evening I just fall exhausted in the bed. We did lost of work though,the garden is planted,we cut down tons of little alders that were shading our garden and yard,the lawn is cut(for a week? :)).Neil still worked till dark yesterday with the weed eater.My body is hurting but I will go out today and rake.I have a good felling that we accomplished a lot.


Darky
Presents
Cast pokacenych stromku
Some of the cut alders


pokracujici prace na zahrade
garden, still in working progress.
Posted by Picasa

15 komentářů:

Duby řekl(a)...

Ahoj Monika. Prajem Ti všetko naj k narodeninám !!! Záhradku máš veľmi úhľadnú a závidím ti Neila, ktorý prácu zdiela s tebou. Ja len túžim po takom partnerovi, lebo záhradku milujem a rada sa v nej hrabem. Dnes som musela napr. ostriekať paradajky, lebo z tohto počasia chytili dáku pleseň. Prajem ti veľa radosti z nej a pekného počasia aby sa všetkým rastlinkám darilo!!
Pekný deň!!

Iva řekl(a)...

Moni, všechno nejlepší k narozeninám, hodně sluníčka na tváři, ještě víc spokojených lidí kolem sebe, plno pohody a nejvíc zdraví, štěstí a lásky.
Zahrada bude určitě krásná.
Hezký zbytek dne
Iva

Anonymní řekl(a)...

Milá Moniko!
I já Ti přeju všechno nejlepší k narozeninám!!!Zdraví,štěstí,lásku a rodinnou pohodu!MíšaZ.
PS:Líbí se mi,že narozeniny slavíš prací(tedy skoro)!
A určitě jsi dostala nějakou krásnou kytičku do zahrádky.
Jo,a máš nádherného vnoučka(je to vnouček?Píšu to správně?Je úžasný)

Martina řekl(a)...

Dear Moni. happy birthday - too late, but still. Hope you've had a great day. My b-day was on the 21th - and i was too exhausted to celebrate as well! Wish you a wonderful year to come, with lots of creative ideas.

REDNEVAL řekl(a)...

Milá Moni!
Všechno nejlepšííííííííííí
dodatečně přeji a ať se Ti splní všechna tajná přání!!!!!!!!!!
Neil je moc hodný, já musím Františka někdy přemlouvat :o((
Máš to tam moc pěkné!!!
Já taky někdy lezu po čtyřech a do postele skoro nedojdu, ale druhý den je to fantastický pocit, když se na tu zahrádku podíváš- to je odměna!!!
Měj se moc krásně a užívej letní dny!
Jarka

zcdl řekl(a)...

Ahoj Monika, ty tajnostkarka :)) tak dodatocne teda prajem aj ja vsetko najlepsieeeee, darceky su uzasne....uzi si ich aj zahradku..., pa

sar řekl(a)...

Milá Moni,

ze srdíčka Ti přeji vše nejlepší k narozeninám, náruč zdravíčka, štěstíčka a milující lidičky kolem Tebe. Veselé narozeniny!!!!!


Šárka

Věrka řekl(a)...

Milá Moniko, tak opožděně všechno nejlepší k narozeninám, hodně zdraví a lásky .... a ať je zahrada co nejdříve hotová.
Dárečky jsou super, doufám že byli dle tvého gusta :-)
Krásný den

Monika řekl(a)...

Moc a moc vam vsem dekuji za vase komentare a prani k narozeninam.Potesi to dusicku a popozene cloveka zase o kus dopredu.Preji vam vsem moc hezky tyden.......

Miso,ano je to vnoucek - muj prvni :))


Hello Martina,thank you for the birthday wishes and happy b-day to you too,hope you had a good one !!!!

Hortenzie řekl(a)...

Ahojky Mončo,

i já se připojuji ke gratulacím. Přeji jen to nej a nej co si budeš přát a hlavně hodně štěstí, protože to je nejdůležitější.

Krásný den. Eva

Gabi řekl(a)...

Krásne sa vám to na záhradke zútulnieva! Tie kvietky a pohoda sú potom dokonalou odmenou za všetku námahu:) A dodatočne veľa splnených snov k narodeninám. Gabi

Helena Davidová řekl(a)...

Milá Moni,stavím se do fronty gratulantů a přeju všechno nej, hlavně pevné zdraví!
Moc zdravím Helena

Anonymní řekl(a)...

Jsem tady u tebe poprve a muzu rict ze nas hezky blog ,hodne jsem si toho precetla a jsem rada ze jsem u tebe nasla recept na jogurt tak se ho pokusim udelat.Preji vam vsem hezky den.Liz

Martina řekl(a)...

Ahoj Moni:-)
Asi jsem poslední,kdo se připojuje ke gratulaci.Vše nej,nej,nej,hlavně zdraví,rodinu si snad ani lepší přát nemůžeš:-)).Zahrádku máš velikou,velice dobře vím,co dá práce.
Dárečky jsou supr,po takovém malířském stojanu jsem moc toužila v mládí:-).
Moni,málem jsme se sešli na datumu.Měla jsem narozky 29.6.a moje mladší sestra je měla včera.Takže se to unás dnes začíná sjíždět.S dcerou od středy vaříme,pečeme,já dodělávám dárečky.Slavíme unás každý rok,čtvery narozky to je už důvod.Na zahradě pod altánem grilujeme,hrajeme hry,tancujeme a blbnem,určitě budou fotečky.Letos je opravdu hic,takže se bude i venku spát:-)),moc se těším.
Teď už mám jen strach abych nezkazila dort.
Tak,tady vidíš,jak slavíme mi nerozky.Nikdy jsem je neměla sama a ani si to nedovedu představit:-).
Moni,krásný víkend a užívej si zahrádku.Pa Marťa

SANDRA LIVING ♥ řekl(a)...

Milá Moniičko,

připojuji se k zástupu gratulantů a přeji Ti vše dobré co jen můžu přát.
Dárky, které jsi dostala jsou okouzlující a ten stojan na malování je úchvatný!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Výmena chnapek - potholder Swap 2011


free counters

Follow this blog with bloglovin

Follow Moničino kreativní tvoření