pátek 2. října 2009

Nosni mandle

Dnes byl pro mne a Dominika dlouhy den.Od 9:30 do 16:45 v nemocnici.Odstranovali mu UZ PODRUHE nosni mandle.Prvne,kdyz mu bylo 5 a to krcni,nosni najednou.Ted mu je dvanact a uz delsi dobu jsem pozorovala,ze se mu zase spatne dycha.Vysetreni na nosnim jsem si ale musela vylozene vydupat.Jeho osetrujici lekar me nebral moc vazne,kdyz jsem mu rikala,ze mam podezreni,ze mandle zase dorostly :(

Long day For Dominik and I today. We were at the hospital from 9:30 till 16:45. He had his adenoids removed the second time. ( First time when he was 5 with his tonsils) He is twelve now and i noticed that he had difficulty breathing so I had to convince the family doctor to send him to see a specialist and sure enough, they grew back. 
  

Prvni termin v cervenci byl zrusen stejne jako druhy v zari-lekar nemohl operovat.Vcera zacal Dominik smrkat a vecer jsem mu namerila 37.6.Byla jsem presvecena,ze tentokrat to budu muset zrusit ja.Nastesti byl ale rano v poradku,po konzultaci se sestrickou jsem ho do nemocnice odvezla a vse probehlo v poradku.

We had two dates since July, but they were both canceled. You can imagine my dismay finding out that Dominik's temperature was up to 37.6 yesterday. I thought he was getting sick, but everything was okay this morning and we've got a green light to go.


 
 
Ted uz lezi doma v posteli a po prasku proti bolesti s pridavkem morfinu snad bude mit klidnou noc.......
He is resting at home now.......
Posted by Picasa

4 komentáře:

zcdl řekl(a)...

prajem skore uzdravenie!!! :) Je vobec mozne aby narastli este raz? Kde ten svet speje :) vela stastia :)

Gralińka řekl(a)...

taky držím palce!

Monika řekl(a)...

Diky,uz je mu trosku lepe i kdyz z nosu mu tece jako z vodovodu a dychat zatim take poradne nemuze.

Martina řekl(a)...

Ahoj Moni
Úplně mi naskočila husí kůže.Absolvovala jsem jako dítě úplně stejné zákroky jako Dominik a nerada na to vzpomínám(bez narkozy).Navíc za námi-dětmi nesměli rodiče a já byla v nemocnici týden.Tudíž vím,že nosní mandle můžou znova narůst.
Ať je Dominik brzy fit a ty máš o starost míň;-).
Jinak jsem tu už párkrát byla.Tvůj výlet s kamarádka byl nádherný,jen jsem tiše záviděla:-)).Kreslit umíš taky moc hezky.V mládí jsem ráda kreslila podle Burianových obrázků,ale sama od ruky nenakreslím nic.Nejvíc mne ale může rozbít manžel,když po něm chci třeba poličku.Vždy jen prohodí:Dobře,narýsuj mi jí,já ti jí udělám.Ví dobře že jsem mu za těch 25let nic nenarýsovala,protože to neumím,ale nikdy mi to nezapomene říct:-)).
Moni,měj se hezky a krásný víkend.
Pa Marťa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Výmena chnapek - potholder Swap 2011


free counters

Follow this blog with bloglovin

Follow Moničino kreativní tvoření