pondělí 26. října 2009

Lucernicky

Jednoduche lucernicky,ktere se navleknou na vanocni svetylka.
Tady najdete predlohu
http://www.oncewed.com/wp-content/uploads/2009/07/template_lightedpennant.pdf

Prevzato od Anny.

2 komentáře:

Martina řekl(a)...

Ahoj Moni:-)
Omlouvám se,ale teď když jsem uzavírala komentáře u svých straších příspěvků,našla jsem tam komentář,který zřejmě správce blogu zablokoval.U syna jsem mandle nezažila,ale ten růst ano.Syn má 196cm a klouby mu také dělají problémy.Horší je,že je mu už dvacet a poradit si nenechá.
Přeji Davidovi,ať ho kolena nebolí a hlavně ať má tělo v pohodě.
No a s tím horoskopem.Jsme ze sestrama každá jiná,alepřesto máme jedno společné.Tíhneme k rodině,máme se moc rády a těžce neseme problémy druhých.Jak se říká,rak je rodinný tip:-).No a ta sestra o 6let mladší je také rak:-)).
Moni,nestíhám nic,to jen vypadá.Mám do vánoc ušít asi 4deky,ale čas letí a mne do šití neustále něco leze.
Tak a teď k tobě.Tvůj podzim mne krásně pohladil po duši,opravdu ho miluji.Svetřík pro miminko je moc hezký,ale tápu v tom,pro koho je,asi jsem špatně četla.Myslím že dcera chtěla rodinu,nebo se mýlím?
Lampionky se mi líbí,hodně jsme podobné věci vyráběli když byli děti malé.Bedlu přinesl manžel převčírem,spolu s Václavkama.Mají takové zpoždění,že jsme si mysleli,že už nevyrostou.
Moni,přeji hezký týden,unás je ve středu státní svátek,tak mám volno.Doma jsem už oznámila že zítra po práci uvařím a středu strávím u šicího stroje,ať pohnu aspoň s jednou dekou:-).
Měj se krásně,pa Marťa

Insensata! by Laura Sners řekl(a)...

Thank you for your comment in my blog!

My boyfriend wants to live and work in Ceska! that means I'll follow him! So I will have to learn the language. I know a little croatian, so I think it shouldn't be hard for me to learn! Perhaps you can help!

Bye!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Výmena chnapek - potholder Swap 2011


free counters

Follow this blog with bloglovin

Follow Moničino kreativní tvoření