neděle 3. května 2009

Robin Americky

Tohle jsou vajicka v hnizde ktere si postavil v polorozpadlem krmitku.

Maja,nase kocka, je ted stale nekde na lovu.Vetsinou mi nosi domu mysi ale obcas to odnese i ptacek.Tech je mi lito.Tohle hnizdo je v miste,kam se jen tezko dostane a tak uz se tesim az se vyklubou ptacata a ja je budu moc vyfotit.
Posted by Picasa

2 komentáře:

mafinka řekl(a)...

Ahoj Moniko:-)
Děkuji za návštěvu na mém blogu,jsem ráda,že se ti u mne líbilo.
Prošla jsem se i u tebe,moc se mi líbí tvé tvoření i zahrádka,no a o zvířátkách ani nemluvě.Máme tři čubičky,kvůli nim nemáme kotě,ta nejmenší kočky netoleruje.
Když pominu překvapení,odkud jsi,tak obdivuji vaše letní bydlení,tím myslím,že se na tak dlouhou dobu přemisťujete jinam.
Moni,zase zaběhnu,jsem zvědavá na tu pletenou deku.Obdivuji tě,sice plést umím,ale do takové krásy bych se nepustila.První čtverce máš krásné.
Přeji hezký den,pa Marťa

Monika řekl(a)...

Ahoj Marti,to jsem rada,ze se ti tady libilo.Hned jsem se sla mrknout na ty tvoje pejsky.Nadhera.Je to hezke kdyz se lide staraji o zvirata,zvlas o takove co potrebuji pomoc,lasku a domov.Nase Maja je z utulku.Adoptovali jsme ji kdyz byla male kotatko.
Take musim jeste priznat,ze "prace"na dece jsou prozatim pozastaveny:-))Z hezkym pocasim mam ted mene casu.Venuji se spise zahradce a na pleteni moc casu nezbyva.Tak zatim pa,Monika.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Výmena chnapek - potholder Swap 2011


free counters

Follow this blog with bloglovin

Follow Moničino kreativní tvoření