pondělí 13. května 2013

Earrings DIY

Ma dcera nasla na  Pinterest  tenhle  navod na  nausnice a tak jsme se pri me posledni navsteve pustily do prace. Ja jsem si sve udelala mensi, tak aby vyhovovaly me potrebe, Tereza se drzela navodu. A jak se povedly? To  posudte vy :)   (nezapomente se podivat take na jeji nastenky)

My daughter found this tutorial on Pinterest and  decided to make few pairs when I was visiting.  I ended up making a pair for myself too, but I used only two strings. How did they turn out?....you tell me :)   ( don't forget to check my boards too)




hmm, tolik moznosti  :-)
ohh, the possibilities :-)








maly pomocnik
little helper


Terezy verze
Tereza's version

 moje
 mine


Mala ukazka jak se "rodi" dalsi zajic. 
Little preview of a new bunny in making.


Se zmenami, ktere prichzi na Bloger jsem se rozhodla zacit pouzivat bloglovin. Prosim, pridejte se k nasledovani meho blogu take tam, abyste mohli i nadale muj blog nejen navstevovat ale take psat komentare.  Dekuji!

With all the changes coming to  Bloger, (  Reader is closing down and I need a new RSS aggregator. What a pain. )  I've decided to open an account with blogloving If you are making the switch over in that direction you can follow my blog there  by clicking the link. . Thank you!
(Also a quick note, if you are using Bloglovin and are not able to comment on certain Blogs, you can go to "Settings" and "turn off the Bloglovin frame")

8 komentářů:

Zápisky jedné knihovnice řekl(a)...

Jsou nádherné!!! V jednoduchosti je krása :)

Tina řekl(a)...

Parádní náušničky! Jsou hezké v obou variantách. Hezký den. Tina

radule řekl(a)...

Jéé, holčičí korálkový ráj, moc krásné!!!

Věrka řekl(a)...

Moni, jsou moc krásné už jsem je obdivovala u Terezy na blogu. Myslím že si podobné asi budu muset vyrobit.
mějte se krásně Věrka

Martia řekl(a)...

Moni naušnice se Vám oboum moc povedly :o) a ten modrooký pomocníček je úžasný fešáček :o) Měj se moc krásně ...Martina :o)

Unknown řekl(a)...

Moni,moc hezké,vzdušné a letní!Seknou Ti !Daja

Jana Koh. řekl(a)...

Mám takový pocit, Moniko, že tahle vaše holčičí sezení nad tvořením jsou tím nej darem (nejen) ke dni matek... tiše a zcela nepokrytě závidím, krása jásá! Užívej, užívejte obě. A Mak je boží. Pozitivní i na fotkách. Krásné jaro přeju! J.

Unknown řekl(a)...

Jé Moni,díky,super návod! M.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Výmena chnapek - potholder Swap 2011


free counters

Follow this blog with bloglovin

Follow Moničino kreativní tvoření