sobota 19. února 2011

Brian Buckrell

Kdysi jsem se tady zminovala o tom ze rada maluji. Kazdy ctvrtek se schazime s partou stejnych nadsencu. Tento tyden jsme zhledly prezentaci Briana Buckrella, ktery nam predvedl svou techniku malby.

I mentioned here before, that I like to paint. I belong to a painting group that meets every Thursday. This week we have a workshop with Brian Buckrell. It was very interesting and lovely day.


Tyhle nadherne kytky jsem nasla na Snowybliss blogu. Snad se vam budou libit tak jako mne a treba si take udelate latkovou kytici :)

I found these fabulous flowers at Snowybliss blog. I hope you like them as much as I do and maybe you give it a try and make a nice fabric bouquet too :)

A jeste fotka Maka. Vic jich najdete na blogu me dcery.

And last but not least photo of Mak. You can find more of them at my daughters blog.


Preji vam vsem krasny zbytek vikendu.
Have a wonderful weekend.
Posted by Picasa

10 komentářů:

Gabi řekl(a)...

Moni, malovanie aj akekolvek ine tvorenie je super relax, vyborne na vypnutie hlavy:)
Kvietky vyzeraju moooc dobre, tiez sa na jedny trochu jednoduchsie chystam, tieto mi neskusenej sicke zatial pridu este komplikovane:))
Maly je fesacisko:) Prima nedelu aj vam Gabi

REDNEVAL řekl(a)...

Ahoj Moni,
to máš hezké čtvrtky!!!
Tak se budu těšit na nějaký Tvůj obrázek.
Látkové kytičky se mi líbí moc.
Je to hezký nápad - děkuji za odkaz.
A fotka vnoučka v Tvojí čepici je moc hezká :o)))
Moni, hezký zbytek víkendu...
Jarka

www.tocomebavi.blog.cz řekl(a)...

Ahoj Moni!!!
Teda tak ty látkové kytičky
jsou překrásné.
No a vnouček roste jako
z vody.
Přeju ti krásnou neděli!!!

Soňa řekl(a)...

Moni,malování je opravdu relax!Je dobře ,že máte partu lidí se společným zájmem...já kdysi před několika lety také malovala a ráda.Nějaké obrázky mám ještě schované u rodičů...chtěly by zarámovat,tak snad někdy...S nedělním pozdravem,Soňa

Soňa řekl(a)...

thiMoni,malování je opravdu relax!Je dobře ,že máte partu lidí se společným zájmem...já kdysi před několika lety také malovala a ráda.Nějaké obrázky mám ještě schované u rodičů...chtěly by zarámovat,tak snad někdy...S nedělním pozdravem,Soňa

Helena Davidová řekl(a)...

Moni, já kdysi učila, nebo spíš vedla kroužek kreslení a moc na tu dobu vzpomínám, někdy mi to i chybí, takže ti tvé čtvrtky asi závidím...Kytky jsou moc hezké a vnouček, to je zlatíčko!
Moc zdravím, Helena

P. řekl(a)...

Moni, tak ty kytičky jsou nádherné, úplně je vidím na komodě v dětském pokoji!!! Včera jsem dodělala žinylkovou deku a teď podle Tvých odkazů budu určitě dělat kytičky :-). Moc děkuju za krásné odkazy. Pěkný den, Pavla.

catja řekl(a)...

Moni,
krásné kytky a je skvělé, že chodíš na kurz malování. Myslím, že spousta lidí má v sobě touhu tvořit, ale člověk je sám doma líný... To je stejně jako s cvičením, je lepší vyrazit s někým :-)
A díky moc za komentář na mém blogu.
Měj se hezky, catja

Martina řekl(a)...

Milá Moni:-)
Strašně dlouho jsem ti nenapsala,pořád se chystám na meilik který nakonec nenapíšu....,tak aspoň krátce;-).
Ukázka malování musela být zajímavá,to co vidím na fotkách se mi moc líbí.Čas opravdu letí,nedávno se vnouček narodil.Ta soví čepice mu móóóc sluší.Mé dceři je dnes 24let,nedávno byla malá holčička;-),opravdu to letí.
Moni obdivuji tě,co různých technik zkoušíš a hlavně stíháš.Žinylková deka není jednoduchá a já mám pocit že jsi jí ušila za hodinu a ještě jsi stihla uvařit.Je moc pěkná.Za chvilku začne zahrada,už jsi vysévala?Manžel teprv bude,ale už má nachystáno.Letos nás docela dlouho trápí mráz,teď jsou mrazy bez sněhu a je to horší než se sněhem.
Moni,přeji hezký zbytek víkendu,pa Marťa

Martina řekl(a)...

Such lovely pretties Moni - didn't know you were painting too! And the flowers are so gorgeous - as well as your grandchild! Enjoy the rest of your weekend! xx

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Výmena chnapek - potholder Swap 2011


free counters

Follow this blog with bloglovin

Follow Moničino kreativní tvoření