středa 12. ledna 2011

Singer

Vcera odpoledne zacalo snezit a neprestalo az do rana. Starsi syn prijel  na navstevu a nakonec prespal u nas, protoze vecer uz cesty vypadaly dost bidne. Skoly byly dnes zavrene, tak jsme si alespon prispali a  v pozdnim ranu posnidali  a posedeli uz v prilivu slunicka :)

Yesterday afternoon started snowing and didn't stop till this morning.My older son came to visit and decided to stay for the night, since the roads were really bad in the evening. The schools were closed today which was a good reason to sleep in,  had a late breakfast and soak  in some sun :)

Vcera jsem se zamilovala....do tehle nadherne Singrovky! Koupila jsem ji na inzerat a mam z ni velikou radost protoze je plne funkcni. Bude delat spolecnici "slapaci" kolegyni kterou mam uz pul roku doma a ktera ceka na zrestaurovani.

Yesterday I fell in love again.....with this beautiful Singer! I found it on the Craigslist and I am stoke. It is fully functional and its going to keep company to my treadle sewing machine that I have for about half a year and it's waiting for restoration.



Posted by Picasa

14 komentářů:

www.tocomebavi.blog.cz řekl(a)...

Moni,šicí stroj je parádní.Nedivím se,že jsi neodolala.
No a ta snídaně...mám ráda společné snídaně,kdy se nemusí spěchat.V týdnu to nehrozí,snad občas o víkendu.

Ella řekl(a)...

Tak ten je opravdu krasny a jeste k tomu plne funkcni uz vidim jak budes sit pekne vecicky i ten co ceka na rekonstrukci je pekny .Moje mamka v cesku mela Singrovku a kolik krasnych sat mi na ni usila.Co se tice snidane pozdni ,pomala beze spechu to je ono.Uzivej si tvuj novy poklad.Liz

Gabi řekl(a)...

Jéj, krásne vám nasnežilo, a ty máš úžasne svieži až jarný image stránky:) U nás prší, všade je blato, no hrúza.

Starší šlapací stroj máme doma tiež, už ani neviem, kto všetko si na ňom v našej rodine pošil, kým dorazil k nám. Momentálne plní okrem estetickej funkcie aj úlohu televízneho stolíka:))
Užívajte krásny zimný čas:)Gabi

Martina řekl(a)...

Dear Moni, this sounds just wonderful! A cozy day, surrounded by snow, late breakfast, your son, the singer - which looks BEAUTIFUL! Enjoy your time! The Hemingway book i mentioned is such a good read, if you feel like reading (after sewing ;)), get it!

Helena Davidová řekl(a)...

Moni, když jsem u snídaně řekla, že se u vás nešlo do školy, Adam si jen povzdychl...
Ty stroje jsou parádní!
Moc zdravím, Helena

Jana řekl(a)...

Moni, ta je úžasná. Miluju singrovky, mám jednu zrestaurovanou a i když svým způsobem zabírá místo, je to něco na co jsem moc pyšná.krásný den. jana

andrella řekl(a)...

Hello,
my english is so bad....but i will send you many greetings! The singer machine is so nice.
hugs from andrella

Martula řekl(a)...

Ahoj Mončo,
Nádherný kousek,docela ti ho závidím.Sice moc nešiju,přesto,že jsem dámská krejčová,ale občas ke stroji sednu.Šila jsem dříve na dcery.Moje zaměstání je teď úplně jiné,tak to své nevyužívám.Kousek je to moc pěkný.Jinak sleduji tvé stránky,máš je pěkné,jseš šikovná.
Jo ještě nemám již www.ibišek.estranky ale teď jsem na http://tvorime.webgarden.cz/.

Zdravím do té dálky Martula.

Soňa řekl(a)...

Moni, šicí stroj je naprosto úžasný. Krásné fotky!!! Podobný stroj má moje maminka po své tetičce doma, ale myslím, že už nešije...u nás je ošklivé počasí a prší a prší...Moc pozdravů Sońa

Soňa řekl(a)...

Moničko, ještě jednou píši a moc děkuji za návštěvu a pěkné řádky z takové dálky :o) a tip od tebe s levandulkou určitě vyzkouším. Pohodový zbytek víkendu a celý nový týden!Soňa

Anonymní řekl(a)...

Hello Monika,

Nice to meet you. Thank you very much for stopping by my blog and for your lovely comments :o)

I quite understand why you fell in love with this Singer. I remember my mother and my grand-mother have one. It was a very beautiful furniture. When I was a littel girl (long long ago !!)I always loved to watch the pedal moving while my grand-mother worked on it.

I wish you a nice day.

Ajka řekl(a)...

Monííí, ta jeeeeeeee!!! Páni, valím tady oči, jak je krásně zrenovovaná!!jak se blízká!!! Nádhera!! Ať se it krásně šije!!
Nádherný týden a vnouček je kulíšek maličký sladký okatý. :)))

Ifčulka řekl(a)...

No tak to je nádherný kousek:-) tak pěkné šitíčko

Lusikka řekl(a)...

Milá Moni, Singerka je nádherná a bude v dobrých rukách. Veľmi sa mi páči, ako si zladila farby na ušitom puzdre. L

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Výmena chnapek - potholder Swap 2011


free counters

Follow this blog with bloglovin

Follow Moničino kreativní tvoření