sobota 5. června 2010

Losovani o cenu - Giveaway

Protoze pocasi jak v cechach tak tady u nas na ostrove tento rok zatim za moc nestoji,rozhodla jsem se vyhlasit losovani o cenu. A to o casopis Tilda,letni napady.Jedne z vas snad trosku prosluni sedive dny.Zucastnit se muze kazdy,zanechte jen tady u mne komentar.Soutez potrva do patku pristiho tydene,to je 11.6.Losovani probehne v sobotu.Hodne stesti :))


Because of the rainy weather I decided to host another giveaway on my blog.It's Tilda's summer ideas magazine.I hope that it will bring one of you some sunshine into the gray,rainy days.Anyone can participate just leave me a comment.The draw will be next Saturday so leave the comment no later then next Friday,June 11th.Good luck :))
Posted by Picasa

18 komentářů:

Helena Davidová řekl(a)...

Moni, to je od tebe moc milé! Hlásím se, hlásím.
Krásnou sobotu, zdravím Helena

SANDRA LIVING ♥ řekl(a)...

Milá Moníííííčko, myslím si, že s tímhle časopískem trhneš rekord v komentářích :-)
Dovoluji si napsat také komentík...třeba to bude impuls k tomu, abych konečně vytáhla stroj ze skříně :-)

Přeji krásné dny a sluníčko nad hlavou.

Ifčulka řekl(a)...

Moniko, to je dobrý nápad:-) také se hlásím:-) přeji hezkou sobotu

Duby řekl(a)...

Ahoj Monika! Krásna to cena a aj ja sa hlásím o ňu. Už aj tak rozmýšlam, že si sadnem k šijaciemu stroju a vytvorím si prvú vlastnú Tildu. Tentokrát by to šťastie mohlo zakotviť u mňa!!!
Pekný slnečný víkend!!

Anonymní řekl(a)...

Přeju hezký den!Tady v Česku(a na Moravě) je dnes už nádherně!!Tak at to sluníčko dorazí i k Vám!!
Moc ráda bych se zapojila do soutěže.MíšaZ.

Věrka řekl(a)...

jé Moni, to je super nápad! Taky se hlásím ... že bych se konečně s polštářků a jiných blbinek vrhla na Tildu??? Uvidíme jestli mi bude přát štěstí. Krásný u nás sluníčkový den :-)

BOHDA řekl(a)...

HLÁSÍM SE ,HLÁSÍM . ČASOPIS JE SUPER . POHODOVĚ PROŽITOU NEDĚLI PŘEJI .BOHDA

Iris řekl(a)...

Aj ja sa hlásim, hlásim, dobre mi ruka neodpadne:o) Tak som zvedavá ako to dopane... Prajem konenčne pekné dni! iris

Jaromila řekl(a)...

Už jsem zkoušela ledacos, ale tyto paňáce ještě ne, třeba mě nakopneš !Stojím ve frontě !

Anonymní řekl(a)...

Milá Moniko, i já se hlásím do soutěže o tuto cenu, tuhle knížku si už dávno přeji, jen teď jsem bohužel bez práce, tak do ní nemohu investovat, no třeba budu mít štěstí v této soutěži. Přeji krásné slunečné dny:-) Simona

mokopa řekl(a)...

O víkendu konečně začalo být pěkně ...skoro letně.Pro změnu nás na faře trápil hmyz mušky a mravenci.To je pořád něco:o))Šití takové Tildy může být zase nová zkušenost :o)Děkuji za tu šanci a přeji krásný týden

Katka řekl(a)...

ahoj Moniko,
teda přes Mafinčiny stránky jsem se dostala na Tvoje a jen koukám. Jsem tu poprvé, takže mi chvilku bude trvat, než všechno projdu. Obdivuji, jak se někdo dostane do zahraničí a zůstane tam žít. Nejspíš je Ti tam lépe, když se nevracíš.
Knížku, kterou jsi dala do soutěže, jsem obhlížela různě na netu. Je to krásné tvoření - už jsi někdy něco podle knížek autorky dělala? No to se dozvím, když projdu blog, že :-)
Tak se měj hezky. A věřím, že tam jistě máte také krásně - my tu už konečně ano.
ahoj Katka z Bruntálu.
Kdybys měla volnou chvilku a náladu, tak můj web je: http://katerinka.eu

Pavlína řekl(a)...

Ahoj Moni,
soutěž o takovou krásnou cenu si nikdo nemůže nechat ujít, ani já ne. Kdo ví, třeba se na mě štěstí usměje:)
Přeji krásný den, Pavlína

domino355 Eva řekl(a)...

Ahoj Moni, dlouho jsem nenakoukla, ale jsem ráda, že má ruka klikla právě včas :-) knížka úžasná. A Tvoje čepičky jakbysmet, jsi šikulka. Vidím, že ti vnouček krásně roste a je z něho už velký chlap. Hezký den přeje Eva

Ivana řekl(a)...

No už dosť dlho pokukujem po Tildičke...a nejaká odborná knižôčka by sa hodila :).Krásný slniečkový deň!!!

Hutule řekl(a)...

Zdravím Moni. Zase u Tebe šmejdím a koukám, že jsi vyhlásila soutěž? Jsi nápadité děvče a víš, jak zaujmout. Chystáš se po dlouhé době domů? Nebo budeš výhru posílat poštou? Asi se Ti to malinko prodraží, protože jak koukám, komentáře a uchazečky jsou jen od nás. Tedy alespoň zatím. Tildu jsem šila zatím jen jednou. Ale nechci zůstat jen u jedné. Zatím ale pořád zkouším různé jiné techniky. Musím taky vše vyzkoušet o:)Ale Tildy jsou prostě úžasné, neotřelé panenky a panáčci. Jakmile jsem je poprvé uviděla, hned jsem se do nich zamilovala. Potřebovala bych vnučku, abych je mohla pro ni našít. Vnouček je už školák a ten by ji asi nechtěl. Takže mi zatím ta jediná visí nad postelí.
Přeji ti mnoho krásného tvoření a také konečně trochu toho sluníčka. Jitka

Ajka řekl(a)...

Moničko, časopisek je věru krásný! Přeji krásné dny, psala jsem mailík, snad došel! Maličký roste jako z vody a je překrásný, sladký!!Tvé tvoření moc krásné a přeji všem zdravíčko! Ajka

Iva řekl(a)...

MONI, TAK TO JE SUPROVÁ CENA A MOC BYCH SI JI PŘÁLA ( ASI JAKO VŠECHNY Z NÁS ).aLESPOŇ BYCH VIDĚLA JAK TO DĚLÁ PRAVÝ ODBORNÍK.
KRÁSNÉ DNY
IVA

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Výmena chnapek - potholder Swap 2011


free counters

Follow this blog with bloglovin

Follow Moničino kreativní tvoření