středa 26. května 2010

Cepice - Hats

Cepicky ktere jsem prez vikend uhackovala.Zacalo to tim,ze me Terezka pozadala o cepicku pro Makeefa.Jenze prvni se mi zdala mala,druha zase nebyla tak prijemna na dotek jak bych si prala,treti byla ok ale pro jistotu jsem udelala jeste ctvrtou v trosku jine barevne kombinaci a nez jsem se nadala,hackovala jsem patou :) Tak si snad Terka vybere a zbytek poputuje do detskeho obchodu odkud jsem dostala nabidku,ze me "vytvory" prijmou do prodeje :)

Hats that I made over the weekend.Tereza asked me to make one for Makeef but the first one looked too small,the second one wasn't soft enuf for my taste,the third one was ok but I made the forth one in a little bit different color combination and before I know it I was making the fifth hat:)) Tereza can choose which one she likes and the rest is going into a kids store where they offer to put my stuff up for sale :)

Posted by Picasa

7 komentářů:

Hortenzie řekl(a)...

Ahojky Mončo,

čepičky jsou zajímavé, teda, ty jsi drak, tolik jich najednou uháčkovat. Je dobré, že i pak mají využití. Jsi šikovná.

Krásný den. Eva

Monika řekl(a)...

Ahoj Evi,
moc rada pletu a hackuju pro deti....je to vsechno hned hotove:))

Martina řekl(a)...

Ahoj Moni:-)
Vnoučkovi to moc sluší a vyrostl:-)).Teda zvládnout tolik čepic najednou,to bych taky chtěla.A jsou krásné,je dobře že je můžeš dát do prodeje.
Těší mne,že jsi nám malého zase ukázala:-).
Moni,přeji hezký víkend,papa Marťa

HandMadeRukodelky řekl(a)...

Moniko - dekuji za pochvalu na mem blogu, ale jak tak koukam, tak ty nejsi pozadu ani nahodou!!!! Cepicky jsou krasne... jdu se kouknout a inspirovat tvym dalsim tvorenim.. jsi sikovna a talentovana... skoda, ze nebydlis blize - tvorily bychom spolu...

Jana Koh. řekl(a)...

Hm, gratuluji k expanzi do kanadského tržního systému:o) Čepičky jsou perfektní, to je reliefní sloupek píchaný zepředu? Vypadá to výborně, a ty barvy! Potřebuju nutně nějakou instantní tvořivou babičku pro své děti:o))

Monika řekl(a)...

Jano, je to reliefni sloupek, pichany stridave zepredu a zezadu coz vytvari plasticky vzor epice.

Jana Koh. řekl(a)...

Díky z odpověď, vypadá to vážně dobře...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Výmena chnapek - potholder Swap 2011


free counters

Follow this blog with bloglovin

Follow Moničino kreativní tvoření