pátek 8. ledna 2010

Terezka

Kazdy rok nam prinasi nove radosti a starosti a ja doufam,ze letos bude vic tech radosti.Ta nejvetsi se pomalu blizi.Termin mezi 10 a 14 unorem,maminka-tedy budouci je v poradku a mimco take-ma uz pripraveny pokojicek :)Uz se vsichni tesime.Ja pletu svetriky,cepicky,ponozky,backurky a premyslim nad dcerinou otazkou"jak by jsi chtela aby ti vnoucatko rikalo?"

Every year brings some ups and downs and I hope that this year the ups are gonna lead. The arrival of our first grand baby is approaching fast. Terezas due date is between February 10 to 14.  She feels great, baby room is ready and I am knitting a storm, sweaters, booties, hats...you name it.



Posted by Picasa

8 komentářů:

Ajka řekl(a)...

Moni,nádherné bříško,úžasný pokojíček.Dceři i miminku přeji hlavně zdravíčko a štěstíčko!! Ajka

SANDRA LIVING ♥ řekl(a)...

Tak ten pokojíček je naprosto úžasnej :-) fakt krása!! Je to takové neotřelé, ale zároveň velmi originální a uklidňující.

Martina řekl(a)...

Ahoj Moni:-)
Terezce to moc sluší,no a pokojík,to nemá chybu,nádhera.Moni,kdy má miminko přijít na svět?Vím že jsi to už psala,ale ta hlava.Ještě mám dotaz na tu sovičku;jestli sovy milujete,nebo to byla náhoda,že se v pokojíku objevila.
Jsme zasypaný sněhem.Náš kraj je na tom ještě dobře oproti ostatním.Jak jste na tom vy?
Přeji hezký týden,pa Marťa:-))

Monika řekl(a)...

ahoj Marti,nejdrive to vypocitali na 14 unora potom to zmenili na 10.No znas to jak to chodi pocitac muzou ale to stejne nic neznamena.
Sovicky jsou tady ted nejak moderni,jsou vsude kam se podivas a tak pomalu dostavaji i do nasich domacnosti:))
Tu snehovou nadilku u vas sleduji cely vikend,tady u nas jen leje a leje.Tak zatm pa.

Blanka řekl(a)...

Moc se mi líbí pokojíček pro miminko.Je krásně barevně sladěný,je to paráda.Přeju hodně zdravíčka tobě,budoucí mamince i miminku

Evik řekl(a)...

Ahoj Moni,

ten pokojíček nemá chybu! By se nám teď hooodně hodil :)
Přeji dceři zdravíčko a ať všechno jde jak má!

My také v březnu čekáme přírůstek ... naše první dítko. Už se začínám trochu bát :)

Hezký den
Eva

Monika řekl(a)...

Ahoj Evi,vitej.Vsimla jsem si u tebe "pocitadla",gratuluji :))

Anonymní řekl(a)...

mum let me make you feel good, behind you I reach around and play with yourtits, mmmmmmmmmm feel themnipples getting nice n hard, slip a hand in the front of yourtrews outside your knickers and rub yourpussy mmmmmmmmmmm yes mum yourcunt is getting wet, my hand goes in and I slip my hand down to feel yourclit is rock hard, my cockis throbbing and you can feel it against your ass, you reach back and start rubbing it "mmmmmmmmmmmmmm yourcock is so hard I wish you could fuckmy wetcunt", I am rubbing yourclit and you are moaning "ohfuck, ohfuck play with myclit fingerfuck my sopping wetcunt I need to getfucked" you have mycock pulled out and bend over to start sucking it " mmmmmmmmmmmmmm fuckyour cocktastes sooooooo good I want yourcum" you start playing with myballs and wanking mycock as you suck it and I flood your mouth and you swallow it all. "mmmmmmmmmmmm god your cumtastes sooooo good I love suckingcocks" my hand goes back between your legs and I startfucking yourcunt again you are panting and moaning "fuckme harder come on faster, harderfuck mycunt with your fingers I wish it was your hardcock fuckingme, I get between your legs and suck yourclit and youcum buckets mmmmmmmmmmmmm yes all over my face your lovelycunt juices, I get behind you my fingers back in yourcunt and rub mycock in your ass crack, "oh my glory no please I have never been fuckedin the ass before" mmmmmmmmmmmmm even better, I gently push in as you scream no, no please don't fuckme in the ass, your sphincter gives with a pop and you squeal oh my fuckinghell yourcock feels so good in my ass fuckme hard",yourcunt is dripping wet and yourclit so hard it is like a smallcock as I start fuckingyour tight ass, " oh shit, ohfuck I love yourcock fuckingmy tight ass come on fuckme good, cumin my ass, I blast a load so far in your ass your baby while get a mouthful ofcum" mmmmmmmmmmm greatfuck mum nexttime I want yourcunt too

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Výmena chnapek - potholder Swap 2011


free counters

Follow this blog with bloglovin

Follow Moničino kreativní tvoření