pátek 31. července 2009

A cervenec je pryc

Ani se mi tomu nechce verit,dnes je konec cervence a pulka prazdnin za nami.Pocasi nam preje,posledni tyden je denne kolem 35 stupnu a dny se v me pameti prolinaji jeden do druheho.V zime z tehle dvou mesicu zbydou jen vzpominky a fotky.Tech mame pozehnane a cerpame z nich energii celou zimu pri dlouhem cekani na dalsi skvostne leto.Skoda,ze nejsme stehovavi ptaci a neletame na zimu na jih.
Delfini jsou hravi,honi se okolo lodi,vyskakuji a "predvadeji"se.Nevidime je denne,stejne jako velriby obcas proplouvaji okolo naseho ostrova a je to vzdy zazitek.Tohle stado melo kolem 200 clenu a stravili jsme s nimi asi hodinu.
Potom jsme jeste nahodili pruty a vytahli tuhle nadheru.Je to velice chutna ryba ale bohuzel nevim nazev v cestine.V hlave ma kustku ktera je vyhledavana lidmi asijskeho puvodu.Je to pry material nejblize pripominajici slonovou kost a vyrabeji z ni sperky.
No a jeste na zaver par fotek ze snorklovani.Barevne rybky jako nekde v karibiku tady nepotkate ale o hvezdice,kraby a dalsi drobnou havet tady nouze neni.Jen musite davat pozor na meduzy.Sice ne jedovate ale kdyz vas zahnou,citite to dalsich 24 hodin a neni to nic prijemneho.
Posted by Picasa

3 komentáře:

zcdl řekl(a)...

Fuuu skvele! Tie delfiny...to musel byt poriadne silny zazitok!

Martina řekl(a)...

Ahoj Moni:-)
Máš pravdu,prázdniny utíkají.Je fakt že já to tak nevnímám,protože už doma nemám školáky.
VAŠE ZÁŽITKY JSOU ÚŽASNÉ,TY DELFÍNY,ALE VŮBEC VŠECHNU TU VODNÍ"HAVĚŤ VÁM TUZE ZÁVIDÍM.Samozřejmě v dobrém.Unás se rodinka rozrostla o dalšího člena.Na verandu nám spadl netopýr.Má zlomené křídlo.Syn se o něj stará,snad se mu podaří ho vyzdravět.Zatím od něj každý večer žere,co syn nachytá.
Moni,krásnou neděli,pa Marťa:-)

zbyněk řekl(a)...

Moni,
Hezké fotečky:-)
Delfíny jsou úžasný,hned bych s němi plaval:-)
Krásný zbytek léta....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Výmena chnapek - potholder Swap 2011


free counters

Follow this blog with bloglovin

Follow Moničino kreativní tvoření