Recept:
2 vyzrala avokada
2 vyzrale banany
2 hrnky kokosoveho mleka
3/4 hrnku medu
1 lzicka ruzove vody ( nemusi byt)
4 lzice kakaa
Vse rozmixujeme v mixeru do kremove konzistence.
I made this chocolate ice cream yesterday and I couldn't stop eating it when I was filling the forms. It would be really good chocolate mousse dessert as well. Just chill it before serving it and garnish with some coconut flakes. I didn't use my ice cream maker because I forgot to put the container into the freezer after the last use, but the ice cream turned out really well just stirred :)
Navijec prize v akci. Tentokrat jsem si vyzkousela Navajo spradani, to znamena, ze jsou smotane tri nitky z jedne. Na nazorne video se muzete podivat zde.
My wool winder in action, this time I tried Navajo plying. You can watch good video tutorial here.
Dnes jsem narazila na tyhle videa. I kdyz v anglictine, presto krasne priblizi atmosferu minuleho stoleti. Prvni je z Ostrova Vancouver, mesto Victorie a z mesta Vancouver, rok 1935. Druhe je prochazka Prahou.
I came across these videos today and liked the old images very much. One is From Vancouver Island and Vancouver, the other is from Prague. I hope you enjoy them as much as I did :)
9 komentářů:
Ahoj Moni, to je nádhera, úplně se mi sbíhají sliny ;o) a vlna nádherná!!!
Yummy, must try this miusse Moni! Happy weekend!
Vypadá zmrzlina chutně, ale asi si počkáme, až venku budeme mít tepleji. Zatím je to tu tak na grog:-) A ta vlna, to jsou barvičky!!!
Moniko to je teda zajimava kombinace na zmrzlinu ,budu to muset vyskouset.Vlna ma hezke barvy.
Filmy jsou dobre a krem-zmrzka taky. Budu muset urychlene spachat a predlozit rodine.
Hned bych ochutnala:-)
Trosku mi to pripomnelo zajicka a mrkvovou zmrzlinu :)
The icecream looks good!!!
Já moc na zmrzlinu nejsem a kávové či kakaové pochoutky také ne,nicméně musím uznat,že dráčata by byla nadšená! Takže ukládám do paměti! Měj se krásně! Martina
Okomentovat