středa 25. srpna 2010

a zase ta strecha - and the roof again :(

Konecne se po dlouhe dobe dostavam k vlozeni par fotek. Oprava strechy nam zabira kazdou volnou chvilku a na nic jineho neni cas. Po odkryti nas cekalo nejedno desive prekvapeni! Neni mi jasne jak to Neil vsechno zvlada, ja bych to uz asi davno vzdala. Neni to oprava ale prestavba cele strechy a vic nez to......

Finally, after a long time I am posting few photos.  Fixing the roof is taking up all our time. There are many horrifying surprises and I don't understand how Neil is able to cope with all of it. I would give up a long time ago. This is not fixing but rebuilding the whole roof and more....



before and after


A z veselejsiho soudku.
Malemu Makeefovi je uz pul roku.Sedi, leze, ma dva zoubky a dela vsem radost. Jsem moc rada, ze bydli kousek od nas a tak se vidame skoro kazdy den:)

On a better note.
Little Makeef is 6 months old already. He is sitting, crawling, has 2 teeth and he is making us all happy. I am very glad that they live so close and we can see each other almost every day :) 



Posted by Picasa

9 komentářů:

Hortenzie řekl(a)...

Ahojky Mončo,

teda, koukám, že samá velká práce, ale snad už finišujete a budete mít krásnou novou střechu. To jsou občas záludnosti, když se rekonstruje, co?

Malý je kouzelný, má nádherné oči. A je dobře, že bydlíte kousek, není nic krásnějšího, než zdravá a fungující rodina.

Pohodový den. Eva

Helena Davidová řekl(a)...

Ahoj Moni, tedy, já myslela, že jsi na léto někde na Haway, a vy takhle řádíte. Střechu, to je pořádná porce...
Mrňousek je kouzelný, jéé teď koukám, že to samé napsala Evička, ale je to tak. Nedivím se, že z něj máš radost. Máš štěstí, že ho máš blízko, děti tak rychle stárnou a nic se neopakuje.
Měj krásný den, zdravím Helena

Evik řekl(a)...

Ahojky Moni,
ty jo ta střecha vám dává zabrat. Přeju ať už to máte rychle za sebou :)
Makeef je úžasný a co všechno už umí. Nádhera, pořádně si jej užívej. Na dětech je hrozně vidět jak ten čas letí. Já mám pocit, že jsem si svého miminka vůbec neužila, Aňulka už mi tu válí sudy :))

Hezký den a hodně síly na dokončení rekonstrukce
Eva

Věrka řekl(a)...

Ahoj Moniko,
tak to prácičku vám moc nezávidím, ale na druhou stranu to pak budete mít jako nové :-)
Mě čeká pro změnu malování :-)
A klučina je kouzelný :-) a jak píšou i ostatní holky... hrozně ten čas letí. Luky jde v září do školky ... vždyť se nedávno narodil :-)
Krásný zbytek prázdnin a moc se těším na tvoje další příspěvky Věrka

Martina řekl(a)...

Ahoi Moni, long time no see! I missed you already - and oh, so much work you've got here! Patience and endurance are hard sometimes. And you got a baby too? Many changes! Take it easy - and keep us posted ;)

Monika řekl(a)...

Dekuji vam vsem za povzbudiva slovicka,jsou vdecne prijimana a cenena!!

Evi,rodina je opravdu velka opora a motivace a vnoucek zazene vsechny chmury.

Helco,ja kdyz drzim Makeefa v naruci tak mi to prijde,ze to bylo vcera kdyz byla dcera jako on.Zivot se opravdu zene uprkem.


Eviku a Verko,deti nam opravdu rostou pred ocima.Nejmladsimu synovi je uz 13let a tak jsem moc rada, ze se ted muzu mazlit z vnouckem.

Dear Martina,great to see you stop by :)) Normally a wish summer never ends but this year I am looking forward to fall and winter and some quiet time.
The little fellow is my first grand baby. I just adore him :)))

Martina řekl(a)...

Ahoj Moni:-)
Tak já si myslela,že už někde odpočíváte po perné práci:-)).
Moni,myslím,že každý,kdo rekunstruuje tyhle komplikace zná,aspoň jsem ještě neslyšela,že by to u někoho probíhalo hladce.Hlavně,že máš šikovného manžela a vše zvládá;-).
No vnouček je úžasný,ale opravdu to utíká.Také unás vládne velké rodinné pouto,moc ti přeji,že máš dceru s rodinou blízko,moc si to užívej.Moni,krásný víkend,hlavně pohodu po velké dřině;-)).Pa Marťa

Martina řekl(a)...

I like your new blogface Moni! Hope your buiding project makes progress ;)

Jaromila řekl(a)...

Moni- přeji hodně energie do práce, ale jak vidím, tak ji čerpáte u mrňouska. Buď vděčná, že je máš tak blízko.....
Jaro.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Výmena chnapek - potholder Swap 2011


free counters

Follow this blog with bloglovin

Follow Moničino kreativní tvoření