sobota 29. srpna 2009

Na vode

Minuly tyden jsme koupili kanoi a toto je nas prvni vylet,ktery jsme podnikli pred tremi dny.Odpoledne bylo jako stvorene pro prvni vypravu.More bylo jako zrcadlo,zadne vedro a tak jsme vyrazili.Muj vykon znacne popohnala vyhlidka zmrzliny v nedalekem pristavu,kam jsme namirili:)))Ja byla na kanoi podruhe v zivote ale vzhledem k tomu,ze moje prvni "otukani" bylo na zavode,kam jsem se suverene prihlasila bez predchozich zkusenosti,mne nejaka odpoledni vyjizdka nemohla rozhazet. Vse probehlo bez nehod,na Neila,ktery vyrostl okolo vody a lodi je naproste spolehnuti.Uz se tesim az si to zopakujeme.


We bought a canoe last week and this was our first trip at Hornby Island.. The water was like glass  and our destination little harbor  where they sell ice cream. Good motivations for me, since this was  the second time in my life I was in a canoe. Crazy enough the first time a enrolled in a race, lol.


Dnes jsme se pro zmenu vydali z nasi motorovou lodi na jezero Comox (Comox lake) ,ktere lezi nedaleko od nas.Dodava vodu mestecku Cortenay a Comox a lezi na upati hor asi 10 km od more.Zname ho vlastne jen ze brehu,z vyletu na kole a ruznych vyslapu ale z lodi jsme tam byli dnes poprve.Ja jsem fotila a fotila,barvy byly nadherne,protoze se schylovalo k veceru a to je podle meho nazoru to nejlepsi svetlo.

For a change we took our boat to the Comox Lake today. It is a water reservoir for Comox Valley, man made  and it is beautiful there. 

 
Preji vam vsem krasnou nedeli :D
Hope you have a nice Sunday....
Posted by Picasa

pátek 14. srpna 2009

Zavarovani

Cely tyden je polojasno,obcas nam sprchne a tak je to vyborne pocasi na zavarovani a zpracovavani ovoce a zeleniny."Ocesala"jsem zahradku a pustila se do prace.Merunky jsou mistni,kupovane :)) my mame na zahrade 4 jablone,hrusku a letos na jare vysazenou svestku,tresen a fikovnik.Take jsme zasadili tri keriky boruvek a sklidili asi 2litry.Na jare chceme zasazet dalsi,kdyz se jim u nas tak dari :D Tresen je naroubovana 5 odrudami,mela jesnu tresnicku.Sveatka nevykvetla ale fikovnik ma asi 5 fiku.Take uroda rybizu,angrestu a malin stala letos poprve za to.
Zitra nam prijizdi navsteva a tak jsem vcera cely den gruntovala.Nevim jak vy ale ja si vzdycky rikam "diky za navstevy" Donuti me to vystartovat a v rekordnim case uklidit i koutky,ktere pri normalni "udrzbe" bezne prehlizim:))) Preji vsem krasny weekend,nam se ma pry zlepsit pocasi.Zacatkem pristiho tydne 26 a na stredu hlasi 31 stupnu.Uz se nemuzu dockat.
Posted by Picasa

čtvrtek 6. srpna 2009

Batikování

Tak se nam trosku ochladilo a ja a Dominik jsme se dnes pustili do batikovani.Inspirovala me Monika Bridova,ktera na jeji strance Facebooku
umistila instrukce z You Tube.

Inspired by  this You Tube  video I decided to give it a try.


Ja jsem tricko poskladala,Dominik si vybral barvy a pustili jsme se do prace.
Dominik folded his t shirt and picked the colors and we started dyeing.



A tohle je vysledek :)))
This is the finished shirt :)


Posted by Picasa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Výmena chnapek - potholder Swap 2011


free counters

Follow this blog with bloglovin

Follow Moničino kreativní tvoření